.

Петя Славова за пътя към парите

Коментирай
публикувай
 • david_beckham

  има добра насоченост все пак ...

 • david_beckham

  ами с бих казал , че с Г-ЖА СЛАВОВА не се получи много добре ... все пка това е една от на - заможните българки / или може би най- богатата / тя има доста какво да разкаже , или да скрие ...... има какво да се питат такива хора - това са хора с история на преход от 0 - та до милионите .... хора с богат житейски опит в сферата на икономиката и още кой знае какво ??? .... не беше чак слабо /мудно / , но не беше толкова изчерпателно откъм отговорите на зададените върпоси и тн....

 • има добра насоченост все пак ...

 • ами с бих казал , че с Г-ЖА СЛАВОВА не се получи много добре ... все пка това е една от на - заможните българки / или може би най- богатата / тя има доста какво да разкаже , или да скрие ...... има какво да се питат такива хора - това са хора с история на преход от 0 - та до милионите .... хора с богат житейски опит в сферата на икономиката и още кой знае какво ??? .... не беше чак слабо /мудно / , но не беше толкова изчерпателно откъм отговорите на зададените върпоси и тн....

 • japanka

  много слабо интервю, но все пак разбрах как Славова е натрупала тези пари - много обезкоражаващо. Но все пак - много слабо интерю, много слабо

 • много слабо интервю, но все пак разбрах как Славова е натрупала тези пари - много обезкоражаващо. Но все пак - много слабо интерю, много слабо

 • maria_niki

  Предаването като идея е добро- и Спас Русев, и Ал Бано, и госпожа Славова имат какво да кажат. Но не на това блондинесто недоразумение. Крумова е обида дори за жълта преса. Просто не мога да схвана защо я взеха бтв. Нищо де, таман вече тежките нелепици в ефир ще са две- тази русата и безумието Цолова. Не е истина заради тая некадърната да сложат Отпечатъци посред нощ!? А в интервюто на госпожа Славова имаше нещо знаменателно- за отношението към успялата жена в България. За подценяването, за тройните усилия. И за идиотското отношение на "обществото" към всяка от нас, която има " нахалството" да иска от живота нещо повече от слугинството на мъжа, децата и кухнята. Че го и постигаме. Но цената...ние си я знаем. Защото на един мъж никой няма да му каже, че си е зарязал семейството заради работата. Обаче ако жена реши да реализира ПРАВОТО си на нещо различно от тигани и прислужване-о, ужас! Просто не искам да се сещам какво говореха на и за съпруга ми, докато си пишех дисертацията, докато си защитавах втората специалност...И какви неща слушам и до днес, ' щото не ми били стигали децата и дома, видиш ли!?! Не, не ми стигат. Аз съм добър хирург и обожавам работата си. Не колкото децата си. Не повече от мъжа си. А и моят успех ми е струвал точно пет пъти повече работа и усилия, отколкото на доста по- мързеливи, по- некадърни, но...мъже. Знаете ли, че според официални данни на ЕС България е мястото, в което разликата между мъжете и жените в една и съща професия, за една и съща работа, достига безумните 35%!? 35% по- малко, защото си...жена?! Още една причина да се радвам, че живея и работя на място, където нещата са различни. Госпожа Славова е права- не е добре да си успяла жена тук. Злобата е повече. Много повече, отколкото към успелия мъж. А предаването го оставете. АМА СМЕНЕТЕ ТАЯ СМЕХОТВОРНА РУСА ВЪЗДУХАРКА!

 • Предаването като идея е добро- и Спас Русев, и Ал Бано, и госпожа Славова имат какво да кажат. Но не на това блондинесто недоразумение. Крумова е обида дори за жълта преса. Просто не мога да схвана защо я взеха бтв. Нищо де, таман вече тежките нелепици в ефир ще са две- тази русата и безумието Цолова. Не е истина заради тая некадърната да сложат Отпечатъци посред нощ!? А в интервюто на госпожа Славова имаше нещо знаменателно- за отношението към успялата жена в България. За подценяването, за тройните усилия. И за идиотското отношение на "обществото" към всяка от нас, която има " нахалството" да иска от живота нещо повече от слугинството на мъжа, децата и кухнята. Че го и постигаме. Но цената...ние си я знаем. Защото на един мъж никой няма да му каже, че си е зарязал семейството заради работата. Обаче ако жена реши да реализира ПРАВОТО си на нещо различно от тигани и прислужване-о, ужас! Просто не искам да се сещам какво говореха на и за съпруга ми, докато си пишех дисертацията, докато си защитавах втората специалност...И какви неща слушам и до днес, ' щото не ми били стигали децата и дома, видиш ли!?! Не, не ми стигат. Аз съм добър хирург и обожавам работата си. Не колкото децата си. Не повече от мъжа си. А и моят успех ми е струвал точно пет пъти повече работа и усилия, отколкото на доста по- мързеливи, по- некадърни, но...мъже. Знаете ли, че според официални данни на ЕС България е мястото, в което разликата между мъжете и жените в една и съща професия, за една и съща работа, достига безумните 35%!? 35% по- малко, защото си...жена?! Още една причина да се радвам, че живея и работя на място, където нещата са различни. Госпожа Славова е права- не е добре да си успяла жена тук. Злобата е повече. Много повече, отколкото към успелия мъж. А предаването го оставете. АМА СМЕНЕТЕ ТАЯ СМЕХОТВОРНА РУСА ВЪЗДУХАРКА!

 • bubolinas

  Изключително слабо водене на предаването!!! Лора Крумова е част от голямата група на много слаби журналисти в БГ...

 • Galov_10

  Заради това ли преместиха "Отпечатъци" по първи петли?! Лорка нито има смелостта, нито желание да им задава на тези гости истински въпроси. Вместо да се връзва на жалните физиономии на Жени Живкова по повод лудата и майка, трябваше да я пита, защо като иска да бъде възприемана като човек на изкуството се вряза в активната политика и то два мандата? А, с Петя Славова си беше същински провал - нито някой успя да разбере, какво онази иска да ни каже, нито какво я пита Лора. И изобщо, какво да им гледаме на тези - за тях си има Жълта преса и Диана Найденова.

 • Изключително слабо водене на предаването!!! Лора Крумова е част от голямата група на много слаби журналисти в БГ...

 • Заради това ли преместиха "Отпечатъци" по първи петли?! Лорка нито има смелостта, нито желание да им задава на тези гости истински въпроси. Вместо да се връзва на жалните физиономии на Жени Живкова по повод лудата и майка, трябваше да я пита, защо като иска да бъде възприемана като човек на изкуството се вряза в активната политика и то два мандата? А, с Петя Славова си беше същински провал - нито някой успя да разбере, какво онази иска да ни каже, нито какво я пита Лора. И изобщо, какво да им гледаме на тези - за тях си има Жълта преса и Диана Найденова.

 • gerganov

  Много слабо водене от страна на Лора. Бавно, мудно,скучно предаване повече няма да го гледам. Не искам такова предаване в неделния си ден.

 • Много слабо водене от страна на Лора. Бавно, мудно,скучно предаване повече няма да го гледам. Не искам такова предаване в неделния си ден.

Последни