.

Тома Томов: Човекът, който ръководи нацията, не трябва да плаче

Страх и ужас в сърцето на Европа

Коментирай
публикувай
 • Philip A Mackowiak

  Безкрайно точен коментар на Тома Томов. Нашия президент с поведението си и с изказванията си се показа като изключително малко политическо джудже! Прав е Тома Томов: не може държавния глава да плаче публично в трудни моменти! Той затова е държавен глава да вдъхва кураж и сила на нацията, а не да циври като малко хлапе! Утре наистина ако трябва да мотивира армията и войниците пред лицето на смъртта, какво ще направи: ще излезе пред тях и ще плаче ли? Аз не искам да бъда воден от ревльо, а от истински смели и твърди мъже, мъже от камък изправени пред трудността, пред сериозното препятствие. Ревльо като президента е изключително обидно за нацията. На нас ни трябват лидери с визия, едновременно гъвкави и твърди, според ситуацията, а не ревльовци! Трябва да балансираме умело между САЩ и Русия, а не като това политическо джудже да зачеркваш с лека ръка една Велика сила като Русия. Не симпатизирам на никоя чужда страна (и САЩ и Русия имат много грехове и недостатъци), но е странно как един президент не може да проумее, че в света в момента има три Велики сили срещу които не може да се репчиш и да скачаш като малоумен хлапак: това са САЩ, Китай и Русия! За мен лично президента е политически труп, въпрос на време е да бъде изринат и изхвърлен в забвение от българската политика и държавност! Срам ме е, че имаме такова жалко и посредствено политическо джудже за президент!

 • ozzy70

  Точно защото може и да плаче, значи е човек и заслужава да води нацията, г-н Томов!

 • uranna

  Страхотен разговор, браво!

 • sestrata_16

  Съвсем нормална човешка реакция! Човекът загуби преди 3 месеца сина си! Какъв човек трябва да си, за да коментираш сълзите на президента?

 • lleennkkaa

  Не смятам,че сълзите на президента са проява на слабост,а една съвсем нормална човешка реакция.Даже е глупаво това да се коментира.