17 лица от продукции на bTV бяха отличени в класацията „Топ 70 на българските знаменитости“ за 2023 г. на Forbes България

Реклама

В десетото юбилейно издание на класацията „Топ 70 на българските знаменитости“ на Forbes България bTV е медията с най-много лица от свои продукции, отличени за техните постижения. 17 изявени личности и любимци от малкия екран влизат в престижната класация, някои от тях за първи път.

Почетните 6-то и 7-мо място в класацията заемат Иван Христов и Андрей Арнаудов в качеството си на продуценти и тв водещи на най-българското риалити – „Фермата“, както и заради успеха на продуцентската им компания „Междинна станция“.

фото кредит: Олег Попов

Георги Тошев, продуцент на успешните проекти „Преди обед“, „НепознатиТЕ“, „Като на кино“ и „Децата на Другата България“ застава на 14-то място, а актьорът и доскорошен водещ на емблематичното предаване „Стани богат“ Михаил Билалов се позиционира на 23-то място.

 

Водещите на „Преди обед“ - Десислава Стоянова, „Животът по действителен случай“ - Александра Сърчаджиева, „COOLt“ и прогнозата за времето – Натали Трифонова, както и „Кой да знае?“ – Александър Кадиев, също бяха отличени като едни от най-влиятелните знаменитости в България.

В класацията намериха място и музикалните легенди, бивши и настоящи треньори в „Гласът на България“ Любо Киров, Владимир Ампов-Графа, Миро, Дарина Йотова-DARA, Галена и Мария Илиева.

Талантът на актьорите Весела Бабинова („Мен не ме мислете“), Бойко Кръстанов и Иво Аръков („Съни Бийч“) също бе високо оценен в „Топ 70“ на Forbes България.

Класацията се изготвя на база успехи в професионалната област и конкретни постижения, бизнес начинания, участие в благотворителни и рекламни кампании, награди и признания от български и международни конкурси, както и разнообразие от канали, чрез които лицето достига до публиката.

Вижте повече в гостуването на редактора на Forbes България Златина Георгиева при Натали Трифонова в „COOLt“: