48 звезди са номинирани за първите интернет награди у нас

THE #AWARDS ще отличи най-заслужилите имена на родната инфлуенс сцена, а bTV Media Group е медиен партньор на събитието

Реклама

Огромна част от света вече се случва изцяло онлайн. Това е и причината екипите на Attica EVA и United Partners да обединят сили в един нов, различен, вълнуващ и изключително актуален съвместен проект, с който заедно ще отличат най-успешните създатели на дигитално съдържание в различните сфери на тяхната дейност.

THE #AWARDS ще представи 48 интернет звезди в 12 различни категории – Beauty, Celebrity Influencers, Ecology, Fashion, Fitness, Food, Lifestyle, Mama Influencers, Men Zone, Rising Stars, Society и Tik Tok.

Жури от изявени професионалисти в света на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса ще оценява всички номинирани, а публиката също има възможност да се включи в избирането на големите победители чрез онлайн вот на contentcreators.graziaonline.bg.

Официалното гласуване започва днес, 17 август и ще продължи до 28 септември. Обявяването на победителите, които са се преборили за зрителския глас и са спечелили вота на журито, ще се състои на вечерна церемония на 30 септември.

THE #AWARDS се провежда с медийното партньорство на bTV Media Group. Събитието се осъществява с любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Fashion Days и Talentmedia Bulgaria.

ПОСЛЕДНИ

Реклама