Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

От началото на юли месец публицистичните предавания на bTV преминават в лятна схема на излъчване

Реклама

От 1 юли до началото на септември сутрешният блок „Тази сутрин“ е с нов начален час - 07:00. Водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова ще продължат да представят важните и актуални новини от деня, като ще се заместват взаимно в определени периоди през лятото.

Дневното токшоу „Преди обед“ излиза в лятна ваканция на 26 юли. От 29 юли и през целия август ще се излъчват някои от най-емоционалните истории, вълнуващи разговори и любопитни теми от изминалия сезон на предаването.

Дванадесетият сезон на публицистичното предаване „Лице в лице“ ще има последно издание на 26 юли, след което излиза в почивка. Водещата Цветанка Ризова се завръща в ефир през септември.

Сутрешният уикенд блок „Тази събота и неделя“ ще продължи да обобщава горещите теми и събития от седмицата през цялото лято. От 6 юли до началото на септември политематичното предаване ще се излъчва от 07:50 до 10:00 часа, а водещите Митьо Маринов и Бесте Сабри ще се заместват взаимно в определени периоди.  

На 21 юли ще бъде заключителният епизод на „Защо, господин министър?“ с водещ Жени Марчева. Предаването ще бъде подновено в програмната схема на bTV през септември.

На 28 юли ще бъде последното издание на „120 минути“. Екипът на публицистичното предаване с водещ Светослав Иванов ще бъде отново на екран през септември с новия си, дванадесети телевизионен сезон.

Последният епизод на светското предаване „COOLt“ с водещ Натали Трифонова ще бъде на 28 юли и ще се завърне през септември. Тогава в ефира на bTV ще започнат и новите епизоди от документалната поредица „bTV разказва“ с автор Радиана Божикова.

Рубриката за специални разкази, срещи, портрети и журналистически разследвания “bTV Репортерите“, също ще предложи някои от най-интересните излъчвани епизоди през сезона от 27 юли до началото на септември – веднага след новините в 19:00 часа в събота и неделя. Късната емисия на bTV Новините преминава на 1 юли в по-ранен час на излъчване – 22:00 часа, а от началото на септември ще се завърне в обичайния си час – 23:00. 

ПОСЛЕДНИ

Реклама