Amazon, LinkedIn и IBM с HR лекция в България

bTV и bTV Radio са медийни партньори на събитието

Реклама

На 20 март 2020 г. на българска сцена предстои да излязат лектори от Amazon, LinkedIn и IBM Europe - за деветото издание на единствената конференция в България, която споделя световно ноу-хау в областта на човешките ресурси и управлението на работодателската марка  – Employer Branding Most Wanted 2020. Освен тях, в конференцията ще вземат участие и лектори от Philips, Merck, OSM, 3iK и Nokia.

Снимка: Дюке Ван Дер Вал, LinkedIn

По традиция, събитието събира доказани експерти от световноизвестни компании, които споделят най-добрите практики със специалисти от България и чужбина, а през 2020 г. bTV, bTV Radio и женският сайт LadyZone.bg са сред партньорите на конференцията.

Сред най-очакваните теми, които ще засегнат лекторите, са:

  • Успешно създаване на съдържание за работодателска марка
  • Анализ на социалните мрежи за управлението на таланти
  • Споделен опит от LinkedIn за работодателската марка и многообразието на служителите
  • Бъдещето на набирането на персонал
  • Storytelling (разказване на истории) за работодателска марка
  • Лидерство 2020 – ключът към висока ангажираност, ефективност и атрактивност като работодател
  • Съвети от Amazon как да се формулира и опрости работодателската си марка
    и много други.

Снимка: Модиара Кампс, Amazon

Във всяко издание на конференцията взимат участие членове на HR екипи, експерти по подбор и селекция, управители и собственици на бизнеси и висш мениджмънт на всички отдели от редица компании. До момента вече над 200 участници са регистрирани, като поради високата познаваемост на гостуващите брандове и разнообразието от теми, се очаква посетителите за 2020г. да надхвърлят 350.

 „Това е 9-ото издание на конференцията и определено най-силното като лекторски състав и известност на брандовете в цял свят. Невероятно развълнувани сме да приветстваме за първи път в България работодатели като LinkedIn, Amazon, IBM, Philips, Nokia, които да споделят стъпка по стъпка кампаниите и опита си. Вярваме, че всеки HR специалист и всеки, който управлява хора и посети това събитие, в края му ще е повече от вдъхновен и нетърпелив да приложи и в България „тайните“ на най-добрите работодатели в света!“ споделя Ралица Георгиева, Employer Brand Director в организатора на събитието - To The Top International.

Employer Branding Most Wanted ще се проведе на 20 март в Интер Експо Център, София.

Всички подробности, информацията за лекторите и програмата, както и възможност за регистрация, може да бъде намерена на страницата на събитието www.employerbranding.bg.