Реклама

Приключиха двудневните открити представяния на 23-то издание на кoнĸypcа „РR Πpиз“ организиран от БДВО. Тази година комуникационните кампании се състезаваха в 14 категории, като за първи път е включена категория за “B2B комуникационен проект“. Общо 66 проекта се състезаваха в двудневен PR маратон, на който комуникационните експерти представиха различни казуси и най-успешните стратегии и иновативни подходи, които са приложили за тяхното разрешаване. Най-много бяха проектите участвали в категориите за Устойчиво развитие/ корпоративна социална отговорност и Специално събитие. Темите, категориите и компаниите участници, можете да разгледате на сайта на БДВО.

Представянията се проведоха на 13 и 14 май, и бяха оценявани от жури в състав: Иван Янакиев, председател на журито и на Българското дружество за връзки с обществеността, доц. д-р Кристиян Постаджиян, преподавател по реклама и зам.- ректор по учебната дейност в НБУ, Катя Димитрова, управляващ партньор на Interpartners, Даринка Георгиева, изп. д-р на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Жанета Дядовска, член на УС на БДВО и директор „Маркетинг и корпоративни комуникации“ на bTV Media Group, Елица Баракова, изп. директор на Фондация BCause и Екатерина Анчева, директор Връзки с обществеността и комуникации на УниКредит Булбанк.

„Откритите представяния на PR Приз са най-вълнуващата част от конкурса. В рамките на два дни имахме възможност да чуем изключително интересни проекти, професионално изпълнени с много иновативни и креативни идеи. Това са реални практически казуси, разказани от практиците стъпка по стъпка в етапите на изпълнение, постигнати резултати, дефинирани тенденции на потребителите и обществени нагласи. За всички нас PR практиците е много полезно да чуем развитието в различните сфери и сектори на икономиката, учим се и ние от колегите.“, сподели в неделя Иван Янакиев.

Победителите от „PR Приз 2023“ ще бъдат обявени на официална церемония, която ще се състои на 17 май от 19.00ч. в ЛК „Перото“, НДК, София. На церемонията ще бъде обявен и носителя на стипендията на БДВО на името на проф. Петев, както и на спeциалната награда от името на семейството на проф. Петев. Тази година в студентския конкурс участваха 20 студенти от комуникационни специалности от СУ „Св. Климент Охрдиски“, Югозападен университет, УНСС.

Преди церемонията от 16.00ч. ще бъде проведен PR фестивал под мотото „PRовокатори на PRомени!".

Програма на фестивала:

16.00ч. PRовокатори на PRомени

Модератор на дискусията ще бъде Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в A1.

Участници:

• Любомир Ангелов, ръководител “Проучвания и развитие на стратегиятa”, bTV Media Group

• Мила Миленова, директор „Корпоративни и маркетингови комуникации“ в Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ и кънтри комуникационен мениджър на белгийската финансова група КВС в България.

• Недялко Дервенков, Изпълнителен директор на BESCO - Българската стартъп асоциация.

17.00ч. Управление на PRомените

Модератор на дискусията - Доника Ризова, журналист и PR експерт

Участници:

• Катя Димитрова, управляващ съдружник на Интерпартнeрс груп

• Лазар Малаков, Httpool -официален рекламен партньор на Facebook в България, както и ексклузивен търговски партньор на Twitter и LinkedIn

• Радослава Ганозова, Асоцииран директор „Корпоративни комуникации и брандинг“, Teva България

Двете дискусии ще очертаят промените, през които преминават бизнеса и организациите днес и начина, по който те биват комуникирани.

Входът е свободен.

За контакти:

Стефан Димитров

Еmail: office@bdvo.org

Мobile: +359 885 709 946

Тагове: pr приз

ПОСЛЕДНИ

Реклама