Реклама

Вчера бяха връчени за десета юбилейна година годишните награди „Компания на годината”. Общо 20 компании и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, устойчивост, ефективност и прозрачност, конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, ноу-хау, добро пазарно позициониране, изкуствен интелект, киберсигурност и други.

В категория „Бизнес журналистика“ престижното отличие получи Живка Попатанасова, редактор в дигиталната платформа Бизнес Новините към bTV Media Group. Наградата ѝ се връчва за интересно поднесените лични истории на успешните бизнес хора в страната ни. Живка има дългогодишен опит в отразяването на бизнес сферата в България. Тя е водеща на поредиците "Жените на България", Бизнес Видео Подкаст и "Корпоративни истории".

„Поздравления за организацията на престижните годишни награди. Благодаря за признанието, защото не крия голямата си страст към бизнес сферата. Ще продължа в тази посока - да разказвам и да показвам. Защото бизнесът е гръбнакът на икономиката ни и няма да се уморя да го повтарям.“, сподели Живка Попатанасова.

Тагове:

ПОСЛЕДНИ

Реклама