Реклама

След вчерашните емоционални моменти (11.12) на пистите за боулинг, организаторите на инициативата от MegaXtreme Bowling решиха да дарях приходите от всички изиграни боулинг игри и в днешния ден (12.12).

Всеки, който желае да подкрепи „Българската Коледа“, може да го направи, забавлявайки се във всички зали MegaXtreme в София и Перник. Вчера в инициативата се включиха лекари от Александровска болница и от СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев", журналистите от БТВ Натали Трифонова, Елена Яръмова, Валери Генов и радиоводещият Генчо Генчев по-известен като Инспектор N-JOY. В боулинг залата бяха Мария Гроздева, Невяна Владинова, Йордан Йовчев и Евгени Иванов.

„Подай ръка“ се провежда за втора поредна година в партньорство с Българска боулинг федерация и bTB Media Group.  Всички приходи от изиграни боулинг игри на 11 и 12 декември ще бъдат дарени за каузата - 19-ото издание на „Българската Коледа“. Тази година кампанията е насочена в помощ на спешната педиатрия и интензивното лечение на децата в критично здравословно състояние. „Българската Коледа“ си поставя амбициозната цел да осигури за отделенията по реанимация и интензивно лечение на деца апаратура за диагностика, лечение и мониториране на жизненоважните параметри на крехкия детски организъм.