Благотворителният „Мач на Надеждата“, организиран от Фондация „Стилиян Петров“ – на 6 септември от 16:00 ч. по bTV Action

Събраните средства от срещата ще бъдат дарени за подпомагането на хора с онкологични заболявания

Реклама

На 6 септември (сряда) зрителите на bTV Action ще станат съпричастни на грандиозния „Мач на Надеждата“ – благотворителна инициатива, организирана от бившия капитан на националния отбор по футбол на България Стилиян Петров и неговата фондация в подкрепа на хората, борещи се с онкологични заболявания.

Срещата с участието на български и чуждестранни футболни легенди е с начален час 17:00 ч. и ще бъде предавана пряко от Националния стадион „Васил Левски“. Специалното студио с водещ Илия Илиев и репортерите Валери Генов, Димитър Тасев и Калоян Кюркчиев започва час по-рано – в 16:00 ч. по bTV Action. Благотворителният мач ще бъде предаван и онлайн на btvsport.bg, както и на видео платформата VOYO.

От отбора на чужденците ще играят Алан Хътън, Ашли Йънг, Гарет Бари, Гари Кейхил, Джеймс Колинс, Джо Коул, Карл Икеме, Коло Туре, Луис Гарсия, Максуел, Неманя Видич, Ричард Дън, Робер Пирес, Рой Кийн, Флоран Малуда, Хенрик Ларсон, Шей Гивън и Юри Джоркаеф, както и Джеръми Линч.

Българският тим включва Александър Тунчев, Валери Божинов, Велизар Димитров, Владимир Манчев, Георги Пеев, Даниел Боримиров, Димитър Бербатов, Димитър Иванков, Здравко Здравков, Ивайло Петков, Илиан Илиев, Илия Груев, Илиян Стоянов, Красимир Балъков, Мариян Христов, Мартин Петров, Милен Петков, Михаил Александров, Наско Сираков, Радостин Кишишев, Росен Кирилов, Христо Йовов, Христо Стоичков и Христо Янев.

Стилиян Петров ще играе с екипите и на двата отбора в различните полувремена.

Събраните средства от благотворителния „Мач на Надеждата“ ще бъдат дарени за нуждите на хора с онкологични заболявания в България. Те ще бъдат разпределени както между болници в страната, така и за подпомагането на хора, които се борят с тежкото заболяване.

Не пропускайте благотворителния „Мач на надеждата“, организиран от Фондация „Стилиян Петров“ – на 6 септември (сряда) от 16:00 ч. пряко по bTV Action и онлайн на btvsport.bg и VOYO!

ПОСЛЕДНИ

Реклама