Реклама

Брилянтен психотерапевт със загадъчно минало се влюбва до полуда в красива изгряваща звезда в премиерния сериал „Божествено“ (Fi) на VOYO от 17 юни. Джан Манай води популярно тв шоу за психотерапия, завоюва лесно женските сърца и боготвори съвършенството до маниакалност.

Животът му се променя коренно, когато среща красивата танцьорка Дуру и се влюбва силно в нея. Джан е обсебен от идеята да я има. За да е близо до любимата си, той купува къща в съседство с нейната. Съвсем скоро Джан развива неконтролируема мания и започва да се намесва в живота на танцьорката.

Дуру и приятелят й Дениз са били щастлива двойка преди в живота им да влезе манипулативният психолог, който обърква съзнанието им със своите подмолни игри. Постепенно Дуру започва да се пита дали Дениз е подходящият мъж за нея…

Младата двойка е лесна плячка, но Джан Манай среща корав противник в лицето на журналистката Йозге, която е изградила репутацията си на непоклатим професионалист с неудобни въпроси. По поръчка на медийния бос Садък Колхан, тя се рови в миналото на известния психотерапевт и е решена да извади наяве всичките му мръсни тайни.

Сериалът е базиран на бестселър трилогия романи от турския автор Акила Азра Кохан. Носителката на награди Серенай Саръкая, която наскоро изигра водеща роля в хитовия сериал „Кварталът на богатите“, влиза в ролята на балерината Дуру. Историята в премиерната поредица предлага интелигентно прозрение за истинския смисъл на живота и бележи нова ера в турската драма.

Ще бъде ли разобличен Джан и до какви обрати ще доведе вманиачения му стремеж към съвършената красота – гледайте на VOYO от 17 юни.

„Божествено“ (Fi)

Драма, Романтика

Турция, 2016 г.

В ролите: Беррак Тюзюнатач, бюшра Девели, Мехмет Гюнаюр, Озан Гювен, Осман Сонант, Серенай Саръкая, Тюлай Гюнал и др.