Реклама

bTV Action отличи най-оригиналните косплей костюми на втория Aniventure Comic Con. Кандидатите трябваше да създадат собствен костюм на герой от сериал, излъчван по bTV Action.

Жури, съставено от гости на фестивала, определи носителя на голямата награда от 1000 лв. Това бе 20-годишната Мария-Анджела Анджули от Пловдив за костюма й на Джоуи от „Оги хлебарката“. Втора награда (700 лв.) получи Божидар Замфиров. 18-годишният софиянец бе с костюм от „Демони“. Третата награда отиде при Тодор Костов-Тох (29, София).  

Вижте още снимки от наградите ТУК.

Фенове на комиксите, киното, игрите и научната фантастика прекараха почивните дни 15 и 16 септември на фестивала Aniventure Comic Con. bTV Media Group e официален партньор на единственото по рода си събитие, състояло се в Интер експо център, София.

Част от гостите на Aniventure Comic Con получиха оригинални брандирани подаръци, след като отговориха правилно на въпроси, свързани със сериалите, които bTV Action излъчва.

Вижте още снимки от томболата ТУК.

 

Хиляди фенове се срещнаха с любимците си от „Скъпи наследници“. На специална среща по време на събитието публиката имаше шанса да задава въпроси, а след това и да получи автографи от звездите на най-мащабния кино сериал в телевизионната история на България.

ПОСЛЕДНИ

Реклама