bTV благодари на лицата на "Господари на ефира" и "Пълна лудница"!

Отворено писмо към водещите и актьорите в комедийните предавания

Реклама

Отворено писмо към водещите и актьорите в комедийните предавания:

Уважаеми колеги,

След близо тригодишна съвместна работа с вас в качеството ви на водещи и актьори в „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, bTV Media Group изразява огромната си благодарност за вашия талант, труд и професионализъм, които демонстрирахте във всички издания на двете предавания, излъчени в каналите на медията.

Оценяваме много високо вашите безспорни качества, вашия ентусиазъм в работата и приноса ви към предаванията, докато се излъчваха в ефира на bTV.

Изразяваме искреното си съжаление, че, заради неспазване на договорните задължения на продуцентите от Global Vision спрямо bTV Media Group, вашата изява пред най-голямата аудитория от ваши почитатели – милионите зрители на bTV - беше преустановена. Искрено съжаляваме също, че, както стана ясно, всички вие сте научили за прекратяването на договора между bTV Media Group и Global Vision от пресата и не сте били предварително подготвени за тази новина.

Най-искрено ви пожелаваме успех в следващите ви професионални начинания и вярваме, че пътищата ни ще се пресекат отново!

С признателност и уважение:
Ръководството на bTV Media Group