bTV излъчва грандиозното събитие „The Big 4: Live from Sofia, Bulgaria“

Реклама

„Голямата четворка“ на траш метъла – Металика, Мегадет, Слейър и Антракс – завладява ефира на bTV! Тази седмица зрителите ще станат свидетели на грандиозното събитие „The Big 4: Live from Sofia, Bulgaria“, точно 14 години след провеждането му на 22 юни 2010 г. на националния стадион „Васил Левски“ пред 35-хилядна публика от цял свят.

Маратонът започва на 19 юни (сряда) в 00:00 ч. с грандиозното забиване на „Антракс“, а в четвъртък (20 юни), също в полунощ, предстои това на „Мегадет“. В петък (21 юни), отново в 00:00 ч., е време за представянето на „Слейър“, а в събота (22 юни) от 22:30 ч. предстои голямата кулминация с „Металика“.

Събитието на родна земя е предшествано от концерти в Полша, Швейцария и Чехия. „Голямата четворка“ избира именно София за запечатването на изпълнението си в DVD издание, както и излъчването му на живо в 800 киносалона на три континента в 32 държави.

Събитието е част от европейския музикален фестивал „Sonisphire Festival“ и в частност „Sofia Rocks powered by Sonisphere“.

Четирите банди са създатели на траш-метъл движението и от 80-те досега доминират с продажби на милиони копия от албумите си и препълнени зали и стадиони по цял свят. Групите обаче никога до този момент не са свирили заедно на една сцена.

ПОСЛЕДНИ

Реклама