bTV Media Group е ексклузивен локален медиен партньор на глобалния комуникационен форум AMEC Summit 2024

Ролята на медийния анализ в борбата с дезинформацията е водеща тема по време на глобалната конференция на AMEC 2024 г. в София (21 – 23 май)

Реклама

София е домакин на събитие от изключително значение за технологичния и медийния сектор - както в България, така и в чужбина. От 21 до 23 май с генералната подкрепа на българската компания за медиен мониторинг и бизнес анализи A Data Pro се провежда годишната конференция на най-голямата професионална асоциация за измерване и анализ на комуникациите в света AMEC.

bTV Media Group е ексклузивен локален медиен партньор на форума, който събира в София международната общност от професионалисти в областта на комуникацията, маркетинга и медийния анализ. Темите на тазгодишната конференция в София са свързани с иновациите в комуникационния сектор, тяхното имплементиране и предизвикателствата, свързани с това, начините за откриване, измерване и анализ на дезинформационни и пропагандни процеси, и др.

 

Журналистът на bTV и водещ на предаването "120 минути" Светослав Иванов участва в панелна дискусия по темата за генеративен изкуствен интелект.

ПОСЛЕДНИ

Реклама