bTV Media Group назначава Господин Йовчев за член на Борда на директорите

Настоящият член на борда на директорите Давид Щепан поема и поста главен финансов директор

Реклама

Водещата медийна компания в България bTV Media Group обявява назначаването на настоящия директор „Правни и бизнес отношения” Господин Йовчев за член на Борда на директорите, където той заема мястото на Едмунд Апелт, който остава главен оперативен директор в компанията. Настоящият член на борда Давид Щепан поема поста главен финансов директор.

Давид Щепан е част от CME повече от седем години и е управлявал множество проекти в различните територии на групата. През май 2016 г. той става член на Борда на директорите на bTV Media Group. На позицията главен финансов директор Давид Щепан, който досега заемаше позицията финансов директор, ще продължи да управлява финансовите политики на bTV Media Group.

Новият член на борда Господин Йовчев има над десетгодишен опит в телекомуникационната и медийна индустрия. Той ще продължи да заема позицията директор „Правни и бизнес отношения” и да ръководи правния отдел на медийната група.

Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group, коментира: „Радвам се да обявя новата структура на Борда на директорите на bTV Media Group. Господин Йовчев е отдаден и опитен професионалист, който без съмнение ще бъде силно попълнение в Борда на директорите. Заедно с Давид Щепан в ролята му на главен финансов директор, без съмнение промените допълнително ще засилят водещата ни позиция в България”. 

За bTV Media Group

bTV Media Group управлява множество телевизионни канали, радио станции и онлайн платформи в България. Водещият канал, bTV, е пазарен лидер по отношение на качество и разнообразие на телевизионните програми в България. Каналът е иноватор на пазара и налага нови тенденции в телевизионните продукции в страната.

За CME

Central European Media Enterprises (CME) е водеща медийна и развлекателна компания в Централна и Източна Европа. Компанията е създадена през 1994 г. и освен в България, управлява водещи електронни медийни бизнеси в Чехия, Румъния, Словакия, Хърватска и Словения. CME оперира 36 телевизионни канала, които достигат до близо 50 милиона зрители на 6 пазара.