bTV Media Group открива Световното първенство по футбол в Катар с „Мондиалът на звездите“

Водещ на новата дигитална поредица е спортният журналист на bTV Илия Илиев, а негов първи гост е певецът Веселин Маринов

Реклама

От 20 ноември светът отново ще бъде футбол и 32 отбора ще протегнат ръка към световната купа. В периода на Мондиала в Катар bTV Media Group ще срещне зрителите с някои от най-популярните и обичани българи в новата дигитална поредица „Мондиалът на звездите“ с водещ и продуцент Илия Илиев.

Всеки вторник, четвъртък и събота онлайн на сайта btvsport.bg, както и в ефира на предаванията „Тази сутрин“, „Преди обед“ и „Тази събота и неделя“, музиканти, актьори, инфлуенсъри, психолози, писатели и хора от всякакви сфери на обществото ще говорят за футбол от своята перспектива.

Първият гост в поредицата е певецът Веселин Маринов, който може да се похвали с победен гол за „Ловико“ Сухиндол в дербито с „Академик“ Свищов.

Пред спортния журналист Илия Илиев изпълнителят разкрива, че иска Аржентина да триумфира в Катар, въпреки че любимият му отбор е този на Германия. Какви са причините, по какво си приличат с Хулио Иглесиас и как оценява певческо изпълнение на Кристиано Роналдо, ще разберете в първия епизод на новата дигитална поредица „Мондиалът на звездите“ на сайта btvsport.bg.

Зрителите ще могат да проследят всичко най-интересно от Световното първенство по футбол в Катар 2022 на всички канали на bTV Media Group!

Всичко най-ново може да четете в специалната секция „Катар 2022“ в спортния сайт btvsport.bg!