bTV Media Group придоби правата за излъчване на мачове на българските национални отбори на Евроволей 2021

Телевизия RING, btvnovinite.bg и платформата voyo.bg ще проследят пряко пътя на женския ни национален отбор, както и елиминационните мачове на мъжкия тим

Реклама

Много силни емоции и напрегнати мигове ще донесе участието на България на eвропейските първенства по волейбол. Очакванията и към двата ни национални тима са изключително големи, още повече, че част от изявите на жените ще бъдат на родна земя.

bTV Media Group, чрез спортната телевизия RING, сайта btvnovinite.bg и платформата voyo.bg ще направи съпричастни феновете на волейбола у нас с най-интригуващите двубои на  ЕвроВолей 2021 за жени. Шампионатът стартира на 18 август, а откриващият мач е между България и Гърция от 20:00 часа. Всички двубои на женския ни национален отбор, както следва: България – Испания (21.08, 20:30ч.), България – Германия (22.08, 19:00ч.), България – Чехия (24.08р 20:30ч.) и България – Полша (25.08, 20:30ч.), ще се излъчат в каналите на bTV Media Group. Спортният канал RING ще предава пряко и други срещи от елиминационната фаза, включително полуфиналите и финала, на който всички българи се надяват да видят тима на треньора Иван Петков.

Каналите на bTV Media Group ще проследят срещите и от ЕвроВолей 2021 при мъжете, които стартират на 1 септември. RING и онлайн платформите на медийната група ще излъчат елиминационните мачове на българските национали, както и най-интересните двубои между фаворитите за трофея. Ще успее ли тимът на селекционера на България Силвано Пранди да спечели най-престижния европейски волейболен турнир, ще стане ясно през септември.