bTV стартира активна борба с интернет пиратството

YouTube по своя преценка блокира потребителите, които са регистрирани в системата му като нарушители

Реклама

Във връзка с дългосрочната стратегия за борба с разпространението на пиратско съдържание в интернет, bTV Media Group е подала към YouTube над 400 сигнала за нарушение на авторските права относно съдържание, на което bTV е собственик, в това число български сериали, новинарски емисии, развлекателни и публицистични програма. В резултат на тези действия YouTube по своя преценка блокира потребителите, които са регистрирани в системата на видеопортала като нарушители. Политиката на YouTube в такива случаи е да блокира всички ъплоуднати материали от въпросните потребители, като в тях могат да попаднат и материали от различни телевизии, музикални изпълнители, други интернет медии и т.н.

В този смисъл действията на bTV Media Group срещу пиратството дават положително отражение и защитават правата и интересите не само на bTV, но и на останалите представители на телевизионната индустрия у нас, включително независимите продуценти. bTV разчита на подобни действия срещу пиратството от всички представители на телевизионния, издателския, музикалния и продуцентския бизнес у нас.

Можете да се запознаете с политиката на YouTube за авторските права и блокирането на потребители в случаи на обявени многократни нарушения тук >>>.