Целувки, бомбастични състезания и поредица от комични ситуации в „Игрите на звездите“

Гледайте трети епизод на 21 юни от 21,30 часа по bTV

Реклама

В новия епизод на телевизионно шоу по bTV "Игрите на звездите" обичани имена на българската музика и кино ще се изправят срещу обединените сили на спорта и журналистиката, в опит да сбъднат мечтите на обикновени зрители. Голяма доза смях, целувки и нови игри, през които ще преминат двата отбора, зрителите на bTV ще видят на 21 юни от 21,30 часа.

В апартамента на звездите с домакин Катето Евро за своите мечти ще се борят Димитър от Харманли и Цветелина от Видин, които ще бъдат подкрепени от капитаните на двата отбора - Георги Тошев и Денис Ризов, както и от четирима популярни личности. Големият български актьор Славчо Пеев и фолк певицата Кали ще бъдат звездните гости в отбора на продуцента и журналист Георги Тошев. Те ще дадат всичко от себе си, за да помогнат на Димитър да заведе своя син в Швейцария. А зад сбъдването на детската мечта на Цветелина да посети Куба ще застанат най-сърцатият баскетболист Тити Папазов и телевизионната и радио водеща Ива Дойчинова.

Кубове, непрогледни очила и голяма доза въображение са само част от задължителните елементи в новия епизод на "Игрите на звездите". Отборите ще познават емблематични заглавия на филми, ще танцуват, ще скачат и ще гонят възглавници в опит да съберат достатъчно точки, за да помогнат на човека, зад чиято мечта застават. А коя от тях ще бъде осъществена и за какво спечелилата гост-звезда ще дари събраните средства, зрителите на bTV ще разберат в новия епизод.