„Час пик“ се завръща под формата на сериал от 19 юни по bTV

Един от най-запомнящите се дуети в историята на киното се впуска в нови приключения от 19 юни, всяка делнична вечер от 21:30 ч.

Реклама

Знаменитият хонгконгски инспектор Джонатан Лий и детектив Джеймс Картър от ФБР се завръщат! Две от най-популярните ченгета в Холивуд са главни герои в хитовия американски сериал „Час пик“ („Rush Hour“), носещ името на емблематичната филмова трилогия. От 19 юни (сряда), всяка делнична вечер от 21:30 ч. по bTV, запомнящият се дует ще се впуска в нови приключения, за да преодолее несъвместимостта в характерите си и да изпълни професионалния си дълг.

 

В главните роли влизат Джъстин Хайърс и Джон Фу. Звездният актьорски състав се допълва от Ейми Гарсия, Пейдж Кенеди, Уенди Малик и Кърк Фокс. Продукцията е режисирана от създателите на хитовия американски сериал „Агнешко“ – Бил Лоурънс и Блейк МакКормък.

 

В „Час пик” детектив Лий остава почетен майстор на бойните изкуства с гръмотевично бързи движения. Той отива в Лос Анжелис, за да отмъсти за предполагаемата смърт на сестра си и да научи повече за връзката ѝ с китайската организирана престъпност. Детектив Картър пък е все така хитроумно ченге, което играе по собствените си правила.

 

Поредицата проследява съвместната работа на тези съвършено различни по характер и начин на работа детективи. Зрителите на bTV ще станат свидетели на интригуващ сблъсък на култури и темпераменти, провокиран от нестандартното партньорство между ексцентричния американски полицай и азиатския му колега. Въпреки многото различия, двамата се впускат в непредсказуеми приключения и разследвания из улиците на Лос Анджелис, доказвайки, че са невероятен тандем.

 

Любопитно е, че в сериала участва и Джордж Чунг, познат от филма „Час пик” от 1998 г. с участието на Джеки Чан и Крис Тъкър. Самият Тъкър пък е консултант на поредицата.

ПОСЛЕДНИ

Реклама