Дай оценка на dalivali.bg и спечели награда

Попълнете анкетата

Реклама

Здравейте,

През месец януари 2013 г. bTV Media Group стартира своя самостоятелен проект dalivali.bg, който замени популярната секция „Времето” на портала btv.bg. За да можем да продължим да предоставяме най-пълното, интересно и полезно за Вас съдържание, бихме искали да Ви поканим да попълните нашата анкета и да дадете своята оценка за сайта.

Ако вече имате наблюдения върху dalivali.bg, моля споделете своето мнение за това какво Ви харесва и какво не и ни помогнете да подобрим това, което сайтът предлага на своите посетители - ПОПЪЛНЕТЕ АНКЕТАТА.

В случай, че до този момент не сте имали възможност да изградите своето мнение за нас – заповядайте и разгледайте подробно dalivali.bg и споделете с нас вашето мнение ПОПЪЛНЕТЕ АНКЕТАТА.

Участието в анкетата ще ви отнеме 10 минути, а при попълването й от началото до края, Вие ще получите възможност да участвате в нашата томбола за следните награди:

- 3 двойни покани за "Комиците"
- 3 двойни покани за "Шоуто на Слави"
- 3 едномесечни ваучера за Voyo.bg
- 3 чадъра на bTV Action
- 3 тениски на "Аз, репортерът"
- 3 тефтера bWeb

Наградите ще бъдат изтеглени след приключване на анкетата, а имената на спечелилите от томболата ще бъдат публикувани на сайта dalivali.bg.

Благодарим Ви предварително за вашите изчерпателни и откровени отговори!

С уважение,
Екип на dalivali.bg