Денят на Бернайс – PR индустрия 5.0

Комуникационни експерти обсъждат новите AI възможности и заплахи в деветото издание на фестивала, организиран от БДВО

Реклама

На 23-ти и 24-ти ноември 2023 г. ще се проведе деветото издание на фестивала „Денят на Бернайс”. Темата на събитието е „PR индустрия 5.0, AI възможности и заплахи”.

Фестивалът стартира на 23-ти ноември със студентски конкурс „Като Бернайс”. Студенти от всички университети в България ще имат възможността да предоставят своето предложение за изграждане на „Мотивираща кампания, която да насърчи целевата аудитория да премине от Едисоновата крушка към LED осветление”.

На 24-ти ноември в литературен клуб „Перото“ от 16.00 часа журналисти, социолози, академици и практици в сферата на комуникациите ще дискутират новите възможности и предизвикателства, създадени от изкуствения интелект. По време на втория ден от събитието ще бъдат наградени и най-добрите участници в студентския конкурс. Входът е свободен, а пълната програма на фестивала може да видите тук.

Всяка година “Денят на Бернайс” обединява специалистите по комуникации в България, като има за цел да разкрие значимостта на професията. Събитието дава възможност на младите таланти да разгърнат потенциала си и да се докоснат до PR дейността.

bTV Media Group e медиен партньор на инициативата.