Реклама

Тази неделя (2 октомври) от 12:00 ч. в новия епизод на „Код Спорт“ в ефира на RING предстои среща с екзотичния нападател на ЦСКА Дюкенс Назон. „Хаитянският звяр“ e амбициран да оправдае прякора си пред взискателната публика на „армейците“ и да остави своя отпечатък върху историята на отбора.

Поколенията в художествената гимнастика се сменят, но успехите остават – специално за „Код Спорт“ ще говори Невяна Владинова. След силна кариера като състезателка на килима, тя влезе в дълбоките води на управлението на любимия си спорт като вицепрезидент на родната федерация. А като посланик на световното първенство в София издържа теста с „отличен“.

В своята ексклузивна рубрика Христо Стоичков представя Серхио Бускетс. Какво е цял живот да останеш верен на „Барселона“ и да си сред най-титулуваните играчи на планетата?

Има ли оптимизъм за националния ни отбор по футбол в ерата на Младен Кръстаич? Какви впечатления остави „младата гвардия“ на новия селекционер след двубоите в Лигата на нациите? Специален коментар само в „Код Спорт“ тази неделя (2 октомври) от 12:00 ч. по RING.

Седмица до едно от топ събитията в спортния календар на столицата – Софийския маратон. Какви изненади са подготвили организаторите тази година?

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за пилота, който отвя конкуренцията във Формула 1 – Макс Верстапен.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (2 октомври) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

ПОСЛЕДНИ

Реклама