Дженифър Лав Хюит в гореща история за секс, пари и тайни

От 2 юли само на voyo.bg

Реклама

Скандални и шокиращи тайни се разкриват в премиерния за България сериал с Дженифър Лав Хюит – „Специални клиенти” – единствено на voyo.bg от 2 юли. В летните горещини видеоплатформата носи една още по-гореща история за обикновена домакиня, която умело крие тъмната си страна.

Райли Паркс (Дженифър Лав Хюит) е самотна майка на две деца и издържа семейството си като масажистка в СПА център. Скоро обаче тя разбира за „екстрите”, които закачливите й колежки предлагат на своите клиенти, а не след дълго и тя започва да обслужва този списък от „специални клиенти”.

Връзката между нея и мъжете, които я посещават, е меко казано странна. Райли изпълнява похотливите им фантазии, а след това ги окуражава да й разказват за проблемите си. Допълнителният кеш осигурява необходимото за отглеждане на две деца, а бизнесът й изглежда е основан на своеобразна взаимопомощ. Тя обаче го пази в тайна от близките и приятелите си и се крие зад фасадата на привидно обикновения СПА център. Райли започва опасна игра, в която са замесени два противоположни образа – на всеотдайната самотна майка и на палава масажистка с „екстри”.

Как миловидната Райли Паркс пази срамната си тайна – потребителите на voyo.bg ще могат да проследят горещата история от 2 юли, с нов епизод всеки ден.

Дженифър Лав Хюит, освен главна героиня в противоречивия сериал, е и изпълнителен продуцент. В продукцията участват още Лорета Дивайн, Колин Егелсфийлд, Ребека Фийлд, Алиша Лагано, Брайън Халисей, Сибил Шепърд и др.

„Специални клиенти” е базиран на пълнометражния филм със същото име, направил премиерата си през 2010 г. В сериала компрометиращите ситуации, в които се забърква тексаската домакиня, са в пъти повече. Поредицата предизвика ожесточена морална дискусия в САЩ и кара редица сдружения на професионални масажисти да се обявят против „Специални клиенти”.

Персонажи в „Специални клиенти”

Райли  Паркс (Дженифър Лав Хюит) – на пръв поглед типичната тексаска съпруга, която има красиво подреден дом, привлекателен съпруг и две чудесни деца. Половинката й Кайл обаче напуска семейството без обяснение и сега Райли трябва да се справя сама с плащането на сметките и отглеждането на малките Травис и Кейти. Тя започва работа като масажистка в СПА център, препоръчана от своя позната, а впоследствие разбира, че начинът да изкарваш големи бакшиши, е като предлагаш масажи с „екстри”. Райли става една от любимите служителки на списъка от специални клиенти на центъра, но детайлите от длъжностната си характеристика тя умело пази в тайна от семейството и приятелите си.

Джорджия Къмингс (Лорета Дивайн) – динамичната собственичка на СПА центъра, която е част от този бизнес вече повече от 10 години. Тя се гордее с успеха си и професионалното обслужване в нейния център, както и със всяка една от служителките си. За да поддържа бизнес модела на масажи с „екстри”, тя си е изградила така наречения списък от „специални клиенти”, в който фигурират имената на много влиятелни личности от града, което успява да я спаси от пререкания с полицията относно съмнителните количества пари в брой в СПА центъра.

Еван Паркс (Колин Егелсфийлд) – по-малкият брат на Кайл Паркс, който винаги е живял в сянката на брат си. Еван се оказва истинска опора за Райли след като Кайл напуска семейството  и играе важната роля на мъжка фигура в живота на племенниците си Травис и Кейти. Към Райли пък изглежда, че той има по-специални чувства, на които не е изключено тя да отвърне.

Лейси Джийн-Локлин (Ребека Фийлд)  - най-добрата приятелка на Райли още от детинство, която в много ситуации се оказва и най-довереният й човек. Лейси е като член на семейството и работи заедно с Линет, Майката на Райли, във фризьорски салон. Тя е и единствената, сред близките на Райли, която научава какво точно се случва в стаите за масаж на СПА центъра.
Селина (Алиша Лагано) – безскрупулна и амбициозна колежка на Райли от СПА центъра. Селина е тази, която препоръчва Райли за работа там, но след като става свидетел на големия й успех с клиентите, често влиза в пререкания с нея. Селина използва бакшишите си за скъпи коли и дрехи, а за да живее луксозно е готова на всичко, включително и да нарушава стриктните правила на шефката си Джорджия.

Линет Монтгомъри (Сибил Шепърд) – майката на Райли, която е типичната решителна и несломима тексаска. Линет е била женена множество пъти и прави най-доброто, на което е способна да помага на дъщеря си след като съпругът й Кайл я напуска. Тя е важна роля и в живота на внуците си Травис и Кейти, както и уважавана фризьорка в местния салон.

Кайл Паркс (Брайн Холисей) – съпругът на Райли, с когото тя е от ученичка. Кайл е първата любов на Райли и тя не може да си представи света без него, докато един ден той просто не решава да си тръгне. Преди изчезването си Кайл работи като строител и претърпява контузия. По-късно става ясно, че вследствие на това е развил пристрастяване към болкоуспокояващи, което само се задълбочава поради факта, че той остава без работа в голямата криза на недвижимите имоти.

Киндра (Натури Ноутън) – най-младата служителка на СПА центъра, която често внася глътка свеж въздух на работното място на Райли. Киндра е почитател на източните учения и йогата, и също не отказва да намества чакрите на „специалните клиенти”. Тя е сгодена за обещаващия бъдещ адвокат Боби, от когото крие истината за работното си място с цената на всичко.  

Джолийн (Катрийн Йорк) – най-опитната масажистка в СПА центъра, където работи Райли, и една от малкото която отказва да прави масажи с „екстри”. Джолийн често се проявява като по-консервативна и се чувства сякаш не се вписва в средата на своите колежки. Тя обаче се опитва по всякакъв начин също да се грижи за тях и да им бъде истинска приятелка.