Елена Яръмова се разделя с bTV и ще се посвети на семейството

Екипът на bTV Новините ѝ благодари за работата в спортната редакция

Реклама

Считано от 8 юли 2022 г. репортерът и водещ на спортните емисии на bTV Новините Елена Яръмова-Сокачева се разделя с медията по взаимно съгласие, за да се отдаде на семейството си в очакване на нови професионални предизвикателства.

„От името на спортната редакция благодаря на Елена за безспорния принос към bTV Новините и за това, че беше част от прекрасен екип! Желаем ѝ много успех в бъдещите начинания“, каза Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент “Спорт” в bTV Media Group.

След последния си ефир, водещата анонсира промяната с емоционален пост в личния си профил: „След 19 години уникални емоции и толкова много приятели, дойде моментът да напусна bTV. Време за семейството и за нови предизвикателства“, написа красивата брюнетка. Елена Яръмова наследява любовта към професията от дядо си Хари Яръмов – едно от големите имена в родната спортна журналистика. Започва с лека атлетика, след което се насочва към волейбола, който практикува в продължение на 7 години. В bTV попада през 2003 г., първоначално само на стаж. „После обаче това предизвикателство се превърна в моя професия”, споделя водещата.

През март месец тази година, след 15 години заедно и две дъщери на 13 и 4 години, журналистката сключи брак с бившия спортен коментатор Алекси Сокачев и ще прекарва повече време с децата и семейството си.