Реклама

Скок от четири години, нови герои и поредица от драматични обрати очакват почитателите на хитовия сериал „Обещание“ (Yemin) в премиерния четвърти сезон, който тръгва по bTV на 31 януари (понеделник). Новите епизоди на най-обичаната турска продукция в световен мащаб ще бъдат показвани всеки делничен ден вече в 16:00 ч., а българските зрители ще могат да ги гледат паралелно с излъчването им в южната ни съседка.

Какво да очакваме:

Изминали са четири години, а животът на Емир (Гьокберк Демирджи) все още е разбит след смъртта на любимата му Рейхан (Йозге Яъз). За да се откъсне от миналото си и горчивите спомени, които непрестанно го преследват, той напуска Истанбул и заедно със семейството си се установява в малка ферма в покрайнините на града, където се посвещава на грижите на вече порасналия си син Ийт.

Емир отказва да повярва отново в любовта, страхувайки се, че по този начин ще предаде вече покойната си съпруга. Съдбата обаче е непредвидима и го среща с Гюлпери (Сетенай Сюер) – очарователна девойка, която живее като заложница на собствения си чичо, изолирана от външния свят. Гюлпери решава да се спаси от терора, на който е подлагана всекидневно, и тръгва да бяга из гората в търсене на спасение. Така тя стига в близост до фермата на Емир, който остава запленен от дивата й красота и й предлага убежище и закрила.

Междувременно Нарин (Ямур Шахбазова) и Кемал (Джан Верел) са се установили в имението на Тархун и най-сетне изживяват пълноценно любовта си след поредицата от перипетии, с които се наложи да се сблъскат. Съдбата обаче е подготвила ново изпитание и за тях след като в живота им влиза нова зложелателка, готова на всичко да ги раздели.

Способен ли е Емир да се влюби отново и ще останат ли Нарин и Кемал заедно – отговорите на тези и на още много въпроси зрителите на bTV ще разберат в епизодите на премиерния четвърти сезон на хитовия турски сериал „Обещание“ от 31 януари (понеделник), всеки делничен ден в 16:00 ч.

Актьорски състав:

Наред с любимците на зрителите – Емир, Нарин, Кемал и Джавидан, в четвъртия сезон на „Обещание“ влизат и много нови имена. Главната женска роля е поверена на младата актриса Сетенай Сюер (Гюлпери), позната на българските зрители със специалното си участие в хитовата поредица „Малки убийства“. „Изключително съм развълнувана, че публиката ме прие толкова топло и даде шанс на героинята ми, предвид силната ревност от страна на почитателите на двойката Емир и Рейхан“, споделя в свое интервю 26-годишната Сюер.

Обичаният по цял свят Гьокберк Демирджи се завръща за четвърти пореден сезон в ролята на Емир. В личен план 32-годишният актьор е щастливо обвързан за доскорошната си екранна партньорка Йозге Яъз (Рейхан), която признава, че въпреки напускането си редовно следи работата на своя любим в новите епизоди на „Обещание“.