Играй и спечели пътуване до Лондон или Манчестър с радио N-JOY!

Победителите ще станат ясно на най-масовия бой с великденски яйца на 16 април

Реклама

В навечерието на Великден радио N-JOY дава страхотна възможност на слушателите да спечелят двойни двупосочни билети до Манчестър или Лондон.

Всеки ден до 14 април между 7:00 и 10:00 часа Инспектор N-JOY ще провокира слушателите да отговорят на въпроса за новата игра на радио N-JOY. Верен отговор, изпратен на easyjet@njoybg.com, гарантира участие в жребия за самолетните билети.

Имената на късметлиите, които ще се отправят към Великобритания , ще станат ясни по време на най-масовия бой с празнично украсени великденски яйца. Забавното събитие ще се състои в София на 16 април от 12:00 часа в Борисовата градина (до входа на езерото Ариана) с водещ Инспектор N-JOY.

Всички желаещи да се забавляват истински са поканени да се включат във Великденската веселба, която се провежда за трета поредна година. Много настроение с Инспектор N-JOY очаква участниците в най-масовия бой с яйца, а най-активните участници на събитието ще имат възможността също да спечелят двупосочен билет до Лондон или Манчестър.

Повече информация можете да откиете на сайта на радиото.