Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock отново на пътя в ново шеметно приключение

Истинско забавление, стотици литри гориво и още много награди очакват слушателите в новата игра

Реклама

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock се завръщат на пътя, за да се впуснат в ново шеметно прикючение. Феновете на най-голямата музикална радиоверига в страната и рок радиото на България ще имат възможност да се срещнат с двамата герои и да спечелят страхотни награди. 

От днес - 1 октомври, в продължение на един месец Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock ще посетят по-големите градове в страната, като големите бензиностанции ще се превърнат в истински епицентър на емоциите и страхотните награди в играта. 

Всеки ден в периода на играта oт 1 до 26 октомври 2012 г. от ефира на радио N-JOY и Z-Rock слушателите ще могат да разберат коя бензиностанция е следващата цел на Инспектора и Агента, където те ще изпълняват мисията си. Ключът към страхотните награди, под формата на специален код за играта, ще се крие не другаде, а на честотите на двете радиа. Стотици литри гориво и още много подаръци очакват участниците, които открият Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock и посочат верния код в играта за деня.  

На сайтовете www.njoybg.com и www.zrockbg.com слушателите ще могат да проследят на какво разстояние са Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock от най-близката бензиностанция, на която ще спрат. Локацията на двамата герои ще се следи благодарение на ново поколение система за GPS проследяване.