Реклама

Историята за добрите примери, надеждата и истинските човеци сред хората ще се излъчи в „Карбовски: Втори план“ на 15 юни, събота от 18 часа в последния за сезона епизод на предаването с проекта „За да има България“.

Оптимистичният проект „За да има България“, част от инициативата „Чиста Азбука“ на Мартин Карбовски, ще покаже на зрителите на bTV как двама души правят цяла една държава, като даряват знание, подслон и любов на нуждаещи се деца и ги спасяват от бъдещето на крадци и престъпници.

“Ще завършим с надежда защото, слава на Бога все още има хора, които успяват ВЪПРЕКИ, а не ЗАРАДИ. И затова, заради тях, има и надежда. Ще ви представя двама души, които работят „за да има България”. Защото България – това са децата ни. Ще ви запозная с работата на Анимари Димитрова и Златко Златков - създателите на единственото на Балканите училище-пансион за бедни деца. Ще ви представя и техните възпитаници - спасените деца. Спасени ще останат само ако Анимари и Златко успеят да ги задържат в училище до 12 клас. Засега те са временно спасени. С проект “За да има България” за пореден път опитваме да кажем, че е за да имаме бъдеще трябва да създаваме образовани и необходими хора. И че ако нямаме грамотни хора и деца, скоро и България няма да я има, защото всяко неграмотно пораснало дете е част от счупената България”, казва водещият за предстоящия епизод на „Втори план“.

Гледайте последния проект на „Втори план“ за пролетния сезон - “За да има България” тази събота от 18 часа, bTV. От 7 септември Карбовски ще продължи да разказва нови изключителни човешки истории.

Ако и вие има какво да разкажете, може да се свържете с екипа на предаването чрез официалната Фейсбук страница на Мартин Карбовски или на адрес „БТВ Медиа Груп” ЕАД, Национален Дворец на Културата, пл. "България" 1, ет. 11, за “Карбовски: Втори план”