Реклама

Тази вечер (9 януари) в ефира на bTV тръгва най-успешният румънски сериал – „Кланът“ (Clanul, 2022 г.). Драматичната поредица ще стартира със специален пилотен епизод от 21:00 до 23:30 ч., който ще разгърне в цялост вълнуващата завръзка за разделените братя Тудор и Давид, чиито пътища се пресичат след години, но вече от двете страни на закона. От 10 януари (вторник) „Кланът“ ще продължи излъчването си всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 ч. В главните роли зрителите ще видят изгряващите румънски звезди Денис Хангану и Мариан Олтеану.

 

„Изключително съм развълнуван, че българските зрители ще имат възможност да проследят „Кланът“. Съвсем скоро приключихме снимките на първия сезон и мога да кажа, че целият екип е изключително доволен от крайния резултат. „Кланът“ се превърна в най-добрия сериал, правен някога в Румъния. Героят ми Тудор Ахим е непредсказуема личност – той е човек на честта, който се ръководи от моралните си ценности, но е принуден да играе ролята на „лошото ченге“. Зрителите ще станат свидетели на цялото му израстване още в първите епизоди. Радвам се, че сериалът ще бъде излъчен в България и нямам търпение да разбера какви са отзивите на зрителите!“, споделя специално за bTV Денис Хангану (Тудор).

 

„Давид е сложен персонаж с много личности – има както положителни, така и отрицателни черти, които зрителите сами ще трябва да открият. Решенията, които взима, са продиктувани изцяло от инстинкта му за самосъхранение. Но имам изненада за Вас... Тя ще стане ясна още в края на първия епизод тази вечер, когато предстои големият обрат. Насладете се!“, загатва другият главен актьор – Мариан Олтеану (Давид).

 

За „Кланът“:

Тудор е неразделен с по-малкия си брат Павел, докато един ден момченцето не изчезва безследно по време на игра на криеница. Години наред Тудор безуспешно се опитва да разбере истината за съдбата на братчето си, а за да се заеме лично с разследването, се посвещава на подготовката си да стане елитен полицай. Щом постъпва в отдел „Организирана престъпност“, той получава първата си секретна мисия – да проникне под прикритие в „клана“ на легендарния мафиот Бебе Касапина. В същото време Давид – друг млад възпитаник на програмата за обучение на полицаи, също се бори да получи назначение. В действителност обаче той е израснал в обкръжението на Бебе, а задачата му е да стане къртица на „клана“ в полицията. Тудор бързо се досеща, че Давид е престъпник под прикритие, проникнал в системата с противоположна на неговата мисия, но всичко за него се преобръща на 180 градуса, когато разбира, че всъщност това е изгубеният му брат. Сега, години по-късно, Тудор и Давид се изправят един срещу друг от двете страни на закона в безмилостна битка, последиците от която ще държат зрителите в трепетно очакване.

Не пропускайте премиерата на „Кланът“ – тази вечер от 21:00 до 23:30 ч. само по bTV!