Комични и романтични ситуации в новия сериал "Женско царство"

Той се завърта от 3 октомври по bTV

Реклама

Новата ситком поредица "Женско царство”, която проследява живота на обикновено семейство от тих и сплотен квартал, ще разсмива зрителите на bTV от 3 октомври, всеки делничен ден от 13:30 ч.
"Женско царство” проследява историята на Нусрет – собственик на фамилна пекарна, предавана в рода му поколения наред. Той живее със съпругата си и петте им дъщери, което се превръща в проблем, когато пекарят осъзнава, че няма на кого да остави семейния бизнес.

Комичните ситуации възникват от отношенията му с петте момичета и техните любовни несгоди. Сблъсъкът между ценностите и традициите, които Нусрет дълбоко пази и уважава, и по-освободените възприятия за света на дъщерите му, както и несгодите на съпругата му с нейния необуздан брат - Али Ченгиз, ще разсмива зрителите на bTV от 3 октомври всеки делничен ден от 13:30 ч.

Поредицата е базирана на актуалната и до днес легенда за Настрадин Ходжа, който успява да предаде мъдростта на вековете чрез завладяващи истории с леко хумористично намигване към аудиторията.