Реклама

Тази вечер от 21:00 часа по bTV, в навечерието на десетата си годишнина, комедийното шоу, което се превърна в телевизионен и културен феномен в България, стартира с новия си формат „КОМИЦИТЕ И ПРИЯТЕЛИ“. Предаването ще се излъчва всеки петък от 21:00 часа.

В продължение на час и половина зрителите на bTV ще се забавляват със скечовете, песните, танците и специалните изпълнения в компанията на едни от най-добрите български актьори, певци и шоумени на чисто нова сцена. Запазената марка на „КОМИЦИТЕ И ПРИЯТЕЛИ“ са шегите по адрес на най-популярните лица в България, които присъстват в шоуто не само като специални гости-приятели, но и като участници в спектакъла.

„Комиците” - Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата и Васил Драганов ще продължат да съчетават по неповторим начин скечове, импровизации и провокации към публиката. Във всяко предаване към тях ще се присъединяват и специални гости - „приятелите”. Това ще са публично известни хора от света на шоубизнеса, обществения живот и спорта. Актьорите ще ги провокират или ще ги „включат в играта” като ги направят част от спектакъла и им дадат възможността да покажат и своите комедийни заложби.

Кабаретната стилистика на чистото забавление в „КОМИЦИТЕ И ПРИЯТЕЛИ“ по bTV ще даде сцена за изява и на безспорните таланти на България. Редом до любимите актьори ще застанат даровити певци, танцьори, фокусници, акробати и хора с любопитни способности, които ще превърнат петъчната вечер и пъстър спектакъл за сетивата. 

Създател и продуцент на „КОМИЦИТЕ И ПРИЯТЕЛИ“ е продуцентска компания „Дрийм Тийм Прадакшънс“.