"Комиците" с нова визия от 28 март

Освен по-модерна визия седмият сезон на шоуто ще има и собствен музикален бенд

Реклама

Най-гледаното комедийно шоу в българския телевизионен ефир „Комиците” ще зарадва своите почитатели с напълно обновена визия. Нетърпеливите фенове на шоуто могат да видят новата сцена на Комиците още този петък, от 21:30 часа по bTV.

Освен по-модерна визия, в седмия сезон на шоуто ще има и музикален бенд.  В музикалния състав на Брас асоциация COMBO зрителите ще видят едни от най-утвърдените инструменталисти у нас, сред които Михаил Йосифов  - тромпет, Велислав Стоянов – тромбон, Стоян Янкулов – Стунджи на барабаните и други. Вокалист на бенда ще бъде финалистката от Мюзик Айдъл 2 Нора Караиванова.Първите щастливци, гости на новата сцена на Комиците, ще бъдат Кирил Маричков и Иван Лечев от група „Фондацията”, водещите на „Нека говорят” Жени Марчева и Михаил Дюзев, певиците Десислава и Камелия Воче и други.

Както досега сцената на единственото по рода си авторско комедийно шоу Комиците ще забавлява своите зрители със скечовете, песните и забавните коментари на един от най-добрите български актьори, певци и шоумени. Продуценти на комедийното шоу са „Дрийм Тийм Прадакшънс”.