Реклама

Фотографът и мултимедиен репортер на bTV Ладислав Цветков бе отличен със специална награда за цялостен принос в развитието на туризма в България, по време на осмите годишни награди на Министерство на туризма. На официална церемония снощи институцията отличи журналисти и дейци със съществен принос за развитието на туристическата индустрия и популяризиране на страната ни като дестинация. Конкурсът се провежда под патронажа на министър-председателя акад. Николай Денков, а домакин на събитието беше Зарица Динкова - министър на туризма.

"Нашата работа е важна, за да може да се развива българският туризъм. Като медия направихме една чудесна поредица през тази година „Да откриеш България“, за да покажем разнообразието на туристическите възможности. Включихме палитра от теми като културен, винен и приключенски туризъм, събития и фестивали от културния календар, спа и уелнес, и др. Успяхме да покажем много кътчета на България, които не познаваме", каза Ладислав Цветков.

Ладислав Цветков е дългогодишен мултимедиен репортер на bTV Новините. Автор е на редица фотографски галерии, текстове, видеа без коментари, видеорепортажи и документални филми в тематичната рубрика за задълбочени разследвания и репортажи - bTV Репортерите. Награждаван е многократно за участия в национални и международни фотографски изложби, както и за публикации в световни агенции като Ройтерс и Франс прес.