LadyZone.bg посреща есента с нов дизайн

Ключът към доброто настроение и красотата се крие във всеки от нас. LadyZone.bg помага да отключите тези врати :)

Реклама

Женският сайт от портфолито на bTV Media Group - LadyZone.bg, вече e с нов, свеж дизайн и любопитно съдържание. Не случайно първото нещо, което всяка дама вижда, когато влезе в любимия сайт е ключът. Новият графичен елемент е символ на желанието да знаеш повече, на новите възможности и промяната.

През есенния сезон LadyZone.bg си поставя за цел да дава практични и интересни отговори на все по-широк диапазон от въпросите, които вълнуват съвременната жена. Освен познатите рубрики екипът на сайта разработи и нови тематични секции:

  • Рубриката l’експерименти LadyZone.bg ще представя резултатите от лайфстайл социални експерименти. За тази цел авторите ще подлагат на наблюдение както чуждите, така и собствените си реакции и чувства по разнообразни теми.
  • Вдъхновена от  великолепната книга от Джани Родари, рубриката за малки и големи "Граматика на фантазията", ще ни запознава с хора, книги, филми и идеи, които авторката Петя Кокудева намира за своеобразни и светещи по отношение на въображението.
  • Деница Томова, издател на списание "Теленовели", ще ни информира за всички интересни събития около любимите латиносериали (и не само) в "Звезди и сериали".
  • Здравният блог на д-р Вергиния Николова намери специално място в женския сайт LadyZone.bg. Чрез тази бърза връзка всеки ще може да зададе своите въпроси за това как да поддържа тялото и духа си, на които д-р Николова ще дава задълбочени  професионални отговори.
  • Герой, кройка и две димящи очи - предизвикателна нова рубрика, в която всяка седмица ще бъде представян по едни срахотен мъж. Горещи познати и непознати модели в предизвикателни пози ще разпалват горещи страсти ;)

На LadyZone.bg дамите ще намерят още забавни интерактивни анкети, могат да се информират кой ден от месеца за какви разкрасителни процедури е подходящ според Лунния хороскоп от Алена.

Ключът към доброто настроение, красотата и здравословния начин на живот се крие във всеки от нас. LadyZone.bg помага да отключите тези врати :)

ПОСЛЕДНИ

Реклама