Лили Иванова - ексклузивно пред Карбовски по bTV

Реклама

Легендата Лили Иванова отново избра „Карбовски: Втори план“ за голямото си „годишно“ интервю. Проект „Любяща памет“ с нейното участие ще се излъчи на 23 ноември от 18 часа по bTV.

„Ще ви помоля в предстоящия месец на материалното настина да запомните кой, кога и къде е казал добра дума за друг човек. И знайте, че ако кажете добра дума за друг човек, вие вече започвате да произвеждате най-дефицитната стока у нас. Произвеждате съгласие. Такива размисли ще чуете в предстоящия епизод на „Втори план, който нарекохме „Любяща памет”, коментира Мартин Карбовски.

Проект „Любяща памет“ е посветен на онези, които забравихме или забравяме всеки ден - на малцината наши съвременници, с които можем и трябва да се гордеем. За тях Карбовски казва, че нямат нищо общо с идеологиите, те просто са били Големи хора и Огромни артисти. Тяхната значимост потвърждава не кой да е, а Лили Иванова. Защото те са част и от нейния живот, и от нейното творчество. Но те са част са и от нашия живот, защото творчеството им е онова, което е поддържа жизнената тъкан на общественото ни съзнание.