Реклама

Кои са любимите филми на един от най-известните български актьори – зрителите могат да гледат тази събота на „Като на кино“. Продуцентът на хитовия български сериал ”Столичани в повече”, който влиза и в една от главните роли в комедийната поредица  - Любомир Нейков, ще бъде водещ на единственото предаване за кино в национален ефир – на 15 юни в 12:30 по bTV Cinema.

В откровен разговор с критика Деян Статулов, актьорът разказва за това кой го е насърчил да учи в НАТФИЗ, споделя за своите първите стъпки в актьорската професия и каква е причината да е голям почитател на филмите на Чарли Чаплин.. 

Директно от Амстердам Георги Тошев ще представи интервю с холивудската звезда Зоуи Салдана. Ще бъде ли част от продължението на мегапродукцията “Аватар”, която превръща актрисата в световна звезда, и на какви каузи се е посветила извън снимачната площадка – гледайте специалното интервю в „Като на кино“.

Ексклузивно за зрителите на bTV Cinema от Чикаго Цвете Тюлева разказва за манията „Междузвездни новини“. А В рубриката “Нова вълна” на фокус ще бъде филмът “Хамелеон”.

За първи път в ефир ще бъде представен и трейлър на един от най-очакваните филми „Играта на играчките: Пътешествие“.

От последните новини очаквайте още: световноизвестният режисьор Дейвид Линч с почетен „Оскар“ и сватбата на холивудския актьор Крис Прат с дъщерята на Арнолд Шварценегер- Катрин.

Гледайте „Като на кино“ тази събота, 15 юни, 12:30 часа по bTV Cinema.