MasterChef България - без конкуренция за зрителския интерес

Третият епизод на премиерното за ефира шоу MasterChef България заздрави позицията си на абсолютен фаворит на българския зрител през пролетния телевизионен сезон

Реклама

Третият епизод на премиерното за ефира шоу MasterChef България заздрави позицията си на абсолютен фаворит на българския зрител през пролетния телевизионен сезон. Вчерашният епизод на кулинарното шоу отново привлече пред екрана над 1 млн. души, с което затвърди тенденцията в предпочитанията на аудиторията, видима още от старта на предаването. Най-големи фенове на Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев и претендентите за титлата „Първият MasterChef на България” и наградата от 100 000 лева са младите зрители в активна възраст (виж графиката долу).

Справка за резултатите на двете конкурентни предавания, които вчера се излъчиха в национален ефир също показва категоричния избор на зрителите сред кулинарните програми в полза на MastreChef България. Разликата в аудиторния дял между двете предавания е двойна (виж втората графика долу).

MasterChef България предизвика и изключителен интерес сред онлайн потребителите, като само за три дни посещенията на http://masterchef.btv.bg/ надвишиха 100 хил. Една от основните причина за значителния интерес са достъпните пълни епизоди на шоуто.