На Лазаровден и Цветница с каналите на bTV Media Group

Вижте какво подбрахме за вас от програмата ни за 7 март и 8 април

Реклама

Този уикенд празнуваме едни от най-хубавите пролетни празници - Лазаровден и Цветница. Честито на именниците! Ако се задържите пред телевизора, предлагаме ви да си изберете нещо от акцентите ни. Ето какво подбрахме за вас:

bTV

Любимите ни почивни събота и неделя традиционно започват с предаването на Лора Крумова от 9 до 11 ч.

От 17ч. проследете драмата "Уютен дом". От 20ч. бъдете с китайския екшън "Герой".

От 19:30ч. през уикенда не пропускайте и разследванията на bTV Репортерите. Габриела Наплатанова и операторът Иван Филчев ще покажат реална ракетна атака в Кандахар и ще разкрият опасностите пред българските патрули в Кабул.

В неделя от 11 ч. бъдете с Меги и Нели и "Търси се". Актьорът и звезда от сериала на bTV "Седем часа разлика” Ники Сотиров ще играе пантомима и ще рисува портрети. От 15 ч. пък "Непознатите" ще  разкажат личната история на Арабел Караян - по-малката дъщеря на Херберт фон Караян - един от най-значимите музиканти на 20 век . От 16 ч. започва поредното издание на "Нека говорят...". Тази седмица "Пожелахте да говори" водещата на bTV Новините Гена Трайкова.

В неделя от 20ч. пък гледайте поредните два епизода на "Седем часа разлика”. Таня най-после прелетя океана, за да вземе дъщеря си, но ще й се наложи да се срещне със старата си любов и предполагаем баща на детето й - Пол Станкоф.

bTV Comedy

Ако сте пропуснали епизода на "Столичани в повече", имате възможност да наваксате с повторението по bTV Comedy - в събота от 13ч. В същия час, но в неделя – 1 април, можете да гледате повторението на "Домашен арест”.

В събота и неделя от 16ч. ефирът превзема Брадли Купър и забавните му колеги, които с готовност ще споделят с вас всичко "Поверително от кухнята"

bTV Cinema

В събота и неделя от 10ч. можете да гледате фантастичния сериал "Изгубена".


bTV Lady

Ако искате ТВ романтика през уикенда - не пропускайте филмите от 12 ч. Полезни съвети за дома и красотата ще получите от 16 ч и 17 ч. в "Шоуто на Нейт Бъркъс" и "Шоуто на д-р Оз" - само по новия женски канал от групата. 

bTV Action

В събота и неделя от 20 ч. не пропускайте поредните издания на "Хрътките”. Ще видим още истории и разследвания за разтърсващи измами у нас.

В събота от 21 ч. в 24/7 на "стола на истината" сяда председателят на. Темите от седмицата ще коментира социологът Мира Радева.

На 7 април от 18ч. гледайте "Гаражен рок". На 8 април от 22ч. не пропускайте екшъна с Ким Бейсингър и Джейсън Стейтъм "Мобилна връзка".

RING.BG

В събота от 15:15ч. проследете пряко двобоя от руската Премиер лига между Локомотив и Зенит. От 17:30ч. пък започва срещата между ЦСКА и Анжи.

В неделя от 19ч. е срещата от аржентинската Примера Дивисион между Бока Хуниорс и Архентинос Хуниорс. От 21ч. проследете пряко Голф US Masters.

Цялата програма на bTV Media Group разгледайте тук >>>