Натали Трифонова посреща първи ексклузивни гости в новия дом на COOLt

Нови рубрики, звездни интервюта и свежи новини очакват всички пред малките екрани тази събота от 11.00 ч.

Реклама

На 12 септември с чар и усмивка новата водеща на COOLt Натали Трифонова ще даде официално начало на есенния сезон на предаването в свежа звездна компания и ултрамодерната обстановка на интегрираното студио на bTV.

 

Първият култов събеседник на водещата ще бъде най-продаваната полска писателка Бланка Липинска, автор на трилогията - бестселър „365 дни”. По нея е създаден и едноименният скандален филм, за който всички говорят. А какво ще сподели популярната като авторката на „полските 50 нюанса“ – зрителите ще научат от специалната й среща с Натали Трифонова.

В предаването ще гостува и италианският дует „Daudia”, чийто кавър „Jerusalema” се превърна в глобален хит и до момента вече има близо 500 000 гледания в YouTube.

И през новия сезон горещите светски новини ще стигат до зрителите чрез съвместната рубрика на екипа на предаването с един от обичаните лайфстайл сайтове у нас - Ladyzone.bg. А в „По света с Натали Трифонова”, водещата ще замени за кратко метеорологичната карта с тази на света, за да продължи да представя най-красивите познати и непознати кътчета на планетата.

През септември екипът на COOLt изненадва и с нова кино рубрика. В нея, освен актуалните заглавия на големия екран, място ще намира и най-любопитната информация за премиерите и новите сезони на хитовите сериали.

В „3-те най-…“ известни личности ще споделят откровено своя личен топ три на преживяванията си по избрана тема и ще предават щафетата към следващия гост с нова тема.

COOLt ще продължи да среща зрителите с някои от най-популярните у нас и по света знаменитости и ще разказва за всичко любопитно, което се случва в шоубизнеса и в социалните мрежи. Очаквайте репортажи от страната и света – местата, историите, събитията и всичко, което вълнува младите хора. И не само тях…