Реклама

Драма, съспенс и спираща дъха игра от едни от най-обичаните актьори очаква потребителите на bTV Plus в епизодите на хитовия сериал „Черна птица“, които вече се качват на видео платформата на bTV Media Group и са достъпни напълно безплатно. Поредицата, спечелила безапелационно наградите за „Най-добър сериал“ и „Най-добра екранна двойка“, представя разтърсващата история на една невъзможна любов, препречила пътя на дълго чакано отмъщение.

Сюжет:

В края на 80-те години двамата най-добри приятели – Юсуф и Ръфат, работят рамо до рамо като полицаи в Истанбул. Всичко обаче се променя, когато при мащабна операция двамата хващат един от най-големите мафиоти в Турция, който им предлага подкуп, за да се спаси. Докато Юсуф твърдо отказва предложението му, Ръфат се поддава на изкушението и дори предава колегата си, натопявайки го несправедливо. Скоро честният полицай е замесен в скандал с наркотици, а предателят става дясна ръка на наркодилъра, впоследствие и главен мафиот. На честното ченге не му остава нищо друго, освен да отведе семейството си извън Истанбул. Малко след това обаче Юсуф умира, семейството му се разбива, а бандитите отнемат най-големия му син – Кузгун. 8-годишното момче се озовава на улицата, където трябва да се справя напълно само.

В продължение на 20-години сирачето трансформира цялата болка и травма от детството си в план за отмъщение. Вече голям, Кузгун прониква в бандата на Ръфат – най-добрия приятел на баща му, който го е предал. Скоро Кузгун започва да се издига в редиците и да се доближава все повече към целта си. Всичко върви по план до момента, в който не се натъква на Дила – дъщерята на Ръфат и негова първа любов, на която става личен бодигард. Дила първоначално не разпознава Кузгун, но въпреки това усеща привличане.

Кузгун обаче знае коя е Дила. Въпреки опитите си да не изпита отново чувства към детската си любов, старата искра отново пламва и се превръща в най-голямото препятствие за Кузгун. Може ли тази несломима любов да победи жаждата му за отмъщение – отговорите в епизодите на сериала „Черна птица“ – всеки ден, напълно безплатно на bTV Plus.

Актьорите:

В главната роля в „Черна птица“ зрителите ще видят един от най-обичаните турски актьори в световен мащаб – Баръш Ардуч, познат с превъплъщението си на Йомер в хитовата романтична поредица „Любов под наем“. Негова екранна партньорка е Бурджу Бириджик, която успява да впечатли редица телевизионни критици с блестящото си превъплъщение на Дила. Звездният състав на поредицата се допълва още от имена като Онур Сайлак (Вели от „Ирония на съдбата“), Нилпери Шахинкая (Аслъ от „Сърцето на града“), Хатидже Аслан и др.

Гледай безплатно хитовия сериал „Черна птица“ – всеки ден нов епизод само на bTV Plus!