Нови персонажи в „Съни бийч“ и изплуване на дълбоко пазена тайна в „АЛФА“ - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Петър Антонов и Даниел Бачорски влизат в „Съни бийч“ 3, историята на Максим Ръсин в „АЛФА“ става все по-заплетена

Реклама

Трети сезон на романтичната комедия „Съни бийч“ продължава тази неделя (3 март) от 20:00 ч. по bTV с нов епизод, в който бързо ще стане ясно, че за героите всичко трябва да се случва по трудния начин.

На хоризонта в Съни бийч ще изгрее съвсем нов персонаж – Италианеца (Петър Антонов), приятел на лудия хер Линдеман. В него Гомес ще види възможност да спаси хотела, но първо ще трябва да го опази от странните прищевки на елитния гост. Даниел Бачорски ще направи своя актьорски дебют като влезе в ролята на чистач, който трябва да направи всичко възможно престоят на Италианеца в хотела да е приятен.

Междувременно Младен (Иво Аръков) ще продължава да се бори да спаси годеницата си Дарина (Лидия Инджова) от бившия й приятел Калин (Любомир Ковачев). Двамата най-после ще се срещнат, но дали категоричността на Младен ще бъде достатъчна за завърналия се арабски зет да се откаже от плана си за отмъщение, ще стане ясно в последствие.

За капак на всичко приготовленията за кръщенето на Митко – синът на Ивон (Евелин Костова) и Никола (Явор Бахаров), ще текат с пълна сила и докато всички опити на пиколото Жоро за организация пропадат, Гомес ще вземе нещата в свои ръце.

Веднага след това, от 21:00 ч. програмата на bTV продължава с новия криминален трилър „Алфа“, където дълбоко пазени тайни ще започнат да излизат наяве.

Случаят, който някога е съборил психиката на един от най-добрите следователи – Максим Ръсин (Стефан Вълдобрев), ще изплува на повърхността, за да напомни, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Групата във „Фризера“ ще продължи с опитите си да се доказва на Ръсин, но нов любопитен случай ще събуди у всички тях забравените им кошмари. А докато четиримата бъдещи следователи - Рая (Валентина Каролева), Крис (Спартак Пентелеев), Мина (Виолина Доцева) и Филип (Георги Богданов), работят, психоложката Жана (Мария Силвестър) ще разкрие тъмните им страни чрез детайлен психологически профил.

Какви травми тлеят в семейните отношения на героите и как те ги използват, за да заблестят в професионален план – гледайте „Алфа“ в неделя от 21:00 ч. по bTV.

ПОСЛЕДНИ

Реклама