"Опасни улици" се завръща с 16 сезон от 16 февруари в 15:30 ч. по bTV

Екипът на татко Ръза ще продължи да се бори с престъпниците в Истанбул всеки делник от 15:30 до 17:00 ч. по bTV

Реклама

Един от най-обичаните сериали в българския ефир – „Опасни улици“, се завръща по bTV с премиерен 16 сезон от 16 февруари (четвъртък). Новите серии на хитовата турска поредица ще вървят всеки делничен ден от 15:30 до 17:00 ч. и обещават още по-интригуващи и заплетени случаи за култовия полицейски екип на татко Ръза.

Полицейската сага разказва за истинското лице на Истанбул, където ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. Един полицейски екип трябва да въдвори ред и се отдава на мисията си безрезервно и с цялото си сърце. Без да пренебрегват служебните си задължения, героите преживяват различни драми и вълнения, но силната връзка, която са изградили помежду си, винаги ги крепи и ги кара да се чувстват като семейство.

„Опасни улици“ е истински феномен както у нас, така и в южната ни съседка, където върви от 2006 г. насам. Криминалният хит е един от най-дълго излъчващите се сериали в Турция, като общият брой на епизодите към този момент наброява близо 650.

Изпълнителят на главната роля – Зафер Ергин, който наскоро чества 80-годишен юбилей, споделя, че за 16 години дотолкова се е слял с образа си, че „често самият аз се бъркам и понякога, когато се обадя на непознат по телефона и отсреща ме питат кой съм, отговарям: „татко Ръза“. Вкъщи всички ме наричат „комисар“, а понякога така се обръщат към мен и хората на улицата“.

Как Ръза, Хюсню, Месут, Енгин, Селин, Хакан, Арда, Джемал и Езги ще продължат да се борят срещу беззаконието в Истанбул, не пропускайте да разберете в епизодите от премиерния 16 сезон на „Опасни улици“ – от 16 февруари (четвъртък), всеки делник от 15:30 ч. само по bTV!

ПОСЛЕДНИ

Реклама