Първокласно премиерно съдържание ексклузивно на VOYO

Онлайн видео платформата на bTV Media Group предлага над 9000 часа разнообразна продукция без реклами

Реклама

Много забавление, ексклузивни премиери, касови хитове, любими телевизионни заглавия и качествени спортни събития на живо очакват потребителите на VOYO, а към богатата и разнообразна видеотека на платформата са добавени седем нови топ сериала.

Премиерно на VOYO вече може да откриете епизодите на вълнуващата романтична поредица „По-красива от теб“, проследяваща необикновения живот на младата лекарка Ефсун (Джемре Байсал). Като малка тя е изоставена от майка си Первин, която загърбва селския живот в преследване на копнежа си да стане успешен пластичен хирург в Истанбул. Сега, 21 години по-късно, след като сбъдва мечтата си и оглавява една от най-престижните клиники в Турция, Первин решава да потърси отново дъщеря си, като изпраща младия хирург Емир (Бурак Челик) в Газиантеп със задачата да я убеди да се премести в големия град, за да ръководи бизнеса ѝ. Дързък и арогантен, Емир предприема хитър ход, като лъже Ефсун, че майка ѝ е на смъртния си одър, с което успява да я убеди да напусне селската ферма на любимия си баща, за да посети жената, която ги е напуснала, в Истанбул. Там младата дерматоложка разбира, че всичко е било лъжа, но Первин я заплашва, че ще отнеме фермата на баща ѝ, ако не се съгласи да поеме управлението на клиниката заедно с Емир. Ефсун се принуждава да остане в Истанбул, където трябва да се сблъска с новите условия на живот и да устои на непрестанните атаки на Емир, който я възприема като пряка конкуренция за поста на бъдещ директор. Напук на непрестанните им конфронтации и коренно противоположните им виждания за развитието на клиниката, между двамата се заражда красива любовна история, покорила сърцата на милиони зрители в цял свят.

 

Криминалният екшън сериал „Пазител на реда“, в центъра на който е агент на сръбските тайни служби, попаднал в международна шпионска игра, романтичната сага „Тайните на виното“, проследяваща непрестанната битка за надмощие между две фамилии винопроизводители, и трилър поредицата „Убийците на баща ми“, превърнала се във феномен в Сърбия, също са част от богатата селекция от качествени продукции на VOYO. Абонатите на платформата могат да се насладят премиерно и на белгийския сериал „Денят“, фантастичната мини поредица „Първият: Пътуване до Марс“ и британската драма „Тайният агент“. Единствено на VOYO са достъпни и 7 дни в аванс завладяващите турски теленовели „Опасно изкушение“ и „Доктор Чудо“.

 

Селекцията от анимационни филми и сериали с дублаж на български също е обогатена с много нови заглавия, сред които „Шантаво семейство 2“ и „Делфинът Бърни 2“. VOYO продължава да е единствената видео платформа в България, която предлага и ексклузивно спортно съдържание на живо. Освен решаващите срещи от турнирите на УЕФА, абонатите могат да проследят пряко най-интересните мачове от Италия и Португалия, както и Световното първенство по хокей на лед за мъже 2023 от 12 до 28 май. Почитателите на бойните спортове имат възможност да се насладят на MMA турнирите UFC, Bellator и M-1 Challenge, както и кикбокс срещите от Enfusion, Glory и др. Видеотеката от първокласни игрални филми пък постоянно се допълва с едни от най-желаните заглавия в различни жанрове от цял свят.

 

VOYO предлага три абонаментни плана – „Стандартен“ за 1 месец на цена от 8 лв., „Макси“ – за 12 месеца само за 5.59 лв./месец (30% отстъпка) и „Мини“, който е за 15 дни на цена от 4.80 лв. Новите потребители имат възможност да тестват услугата безплатно за 7 дни.