Петя Дикова – порасналата Пипи

Водещата на bTV с интервю от корицата на списание DIVA!

Реклама

Декември винаги е бил специално време от годината – месец на топли празници, приятни емоции и заобикаляща ни красота. Специален е и декемврийският брой на списание DIVA!, на чиято корица грейна очарователната водеща на bTV - Петя Дикова. С неувяхващата си усмивка Петя застана пред обектива на Диляна Флорентин и пред микрофона на Ваня Шекерова за едно специално интервю от корицата, изпълнено с красота и стил, откровение и много добро настроение. Предлагаме ви малка част от него, а цялото интервю, може да прочете в новия брой на DIVA!, което е вече на пазара.

С какво чувство изпращаш отиващата си 2021, Петя?
„Годината, в която се наложи да порасна. Детето Пипи вече има деца... Откакто станах майка, и то в такива трудни времена за всички по света, научих, или по-скоро изпитах, истинското значение на смирението“.

Според Петя 2021 г. ѝ е взела, но ѝ е дала много – деца, дипломиране, нова реализация в bTV и 180 минути ефир в „Тази неделя“ рамо до рамо с друг топ водещ - Мария Цънцарова и един от най-утвърдените продуценти в нюзрума на телевизията – Ралина Тропанкева:
„И двете дами са много вдъхновяващи, допълваме се и имаме ценното умение да можем да останем хладнокръвни и да погледнем с усмивка и на най-напечените ситуации. Така че животът ми не само в кариерен, но и в личен план, изглежда точно така, както бих искала.“

Снимка: Диляна Флорентин

Когато излезе в отпуск по майчинство, смяташе ли, че това е раздялата ти с COOLt завинаги?
COOLt ми даде толкова много – с него постигнах всички върхове в кариерата си до момента. Заедно с продуцента Емо Дилчев бяхме непобедим екип. Направихме неща, които друг не беше правил и досега не могат да се повторят. След смъртта му, нямаше как да продължа без него. Но пък сега предаването е в добри ръце – при Натали и продуцента Асен Манасиев. Колкото до мен сега – кой бяга от повишенията?

Какви бяха критериите, на които Илиян отговори, за да стане твой избраник?
Интелект, хумор, принципи, мъжкарство, спорт, чест и да ми е интересно. Той е всичко това и много повече.

По скалата от 1 до 10 колко смях има във вашата връзка?
17. Ваня, ние сме с две породени деца и нямаме бавачка. Ако не се смеем, с нас е свършено. (смее се).

Ще има ли сватба и трето дете в семейството на Петя Дикова и половинката ѝ Илиян, какъв ценен съвет е дал баща ѝ Сашо Диков, какво правят заедно с майка си Аня Пенчева, приключила ли е ерата „Пипи“ и още много други любопитни факти от живота и професионалния път на Петя Дикова, може да прочетете в интервюто от корицата в декемврийския брой на списание DIVA!

Снимка: Диляна Флорентин

Снимки: Диляна Флорентин за DIVA magazine

ПОСЛЕДНИ

Реклама