Реклама

Горещо лято очаква зрителите на bTV с хитовия турски сериал „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı), който тръгва от 19 юни (понеделник). Романтичната поредица с участието на любимците на зрителите – Ханде Ерчел и Керем Бюрсин – ще се излъчва всеки делник от 15:30 до 17:00 ч. и обещава завладяващ микс от комедия и драма, който обезателно ще прикове зрителите пред екрана.

„Почукай на вратата ми“ безспорно е най-успешният турски сериал за последните няколко години, а доказателство за това е триумфът, който лентата предизвиква в повече от 30 държави в целия свят. Най-голям фурор поредицата прави в Италия и Испания, където се превръща в същински рейтингов феномен. „Почукай на вратата ми“ държи и световен рекорд за най-обсъждан сериал в социалните мрежи с близо 10 милиона поста по време на излъчването на последния му епизод в южната ни съседка, а сред феновете му е и самият Антонио Бандерас.

Историята:

Съкровената мечта на бедната Еда (Ханде Ерчел) винаги е била някой ден да стане ландшафтен архитект и да помага на леля си, която я е отгледала с много лишения след смъртта на родителите ѝ. За целта тя учи упорито и всяка година е първенец на випуска. През последната година от университета Еда получава пълна стипендия да продължи образованието си в Италия, но в един миг съдбата преобръща всичките ѝ планове. Девойката научава, че собственикът на компанията, която трябва да поеме разходите по обучението ѝ – очарователният Серкан Болат (Керем Бюрсин), е отказал да изплати стипендията ѝ, и това я амбицира да се срещне лично с него и да му потърси сметка. Тя нахлува в живота му и се закопчава към него с белезници, с което всява истински смут.

Серкан, от своя страна, приема да плати разноските ѝ, но при едно условие – да се представя за негова годеница в продължение на два месеца, за да провокира ревността на Селин – бившата му, която се е сгодила за друг. Първоначално Селин отказва, но след като разбира, че дългогодишният ѝ приятел също я е изоставил заради друга жена, тя приема предложението на Серкан, при условие, че докато се представя за негова годеница, ще работи в офиса му. Дали обаче фалшивата им любов няма да се превърне в истинска?

Актьорите:

Главните роли в „Почукай на вратата ми“ се изпълняват от най-нашумелите в момента турски актьори – Ханде Ерчел („Слънчеви момичета“, „Любовта не разбира от думи“, „Черната перла“) и Керем Бюрсин, познат на зрителите на bTV като Али от „Сърцето на града“. Химията помежду им е толкова силна, че двамата пренасят любовта си и извън снимачния сет, превръщайки се в най-коментираната светска двойка в южната ни съседка. Сред почитателите на Керем е и световноизвестният актьор Антонио Бандерас, който го приветства по време на визитата му в Малага. Селфито, което двамата си правят, предизвиква истински фурор и събира стотици хиляди харесвания в социалните мрежи. „Удоволствие бе да разкрия пред теб древните традиции на родния си град. Винаги си добре дошъл, драги Керем!“, пише Бандерас под снимката си с Бюрсин, с когото са обсъждали възможността да работят заедно по съвместен проект.

ПОСЛЕДНИ

Реклама