Последният сезон на "Двама мъже и половина” с Чарли Шийн премиерно в ефира на bTV

Сериите са завъртат от 7 май всеки делник от 23 ч.

Реклама

В понеделник, 7 май, bTV започва излъчването на осми сезон на култовия сериал "Двама мъже и половина”. Всяка делнична вечер от 23:00 часа феновете на поредицата ще могат да се забавляват с уникалния хумор на Чарли, Алан, Джейк и всички останали членове и близко обкръжение на уникалното семейство. Това е и последният сезон, в който феновете ще видят Чарли Шийн в ролята на Чарли Харпър. През 2010 г. CBS Entertainment и Warner Bros се споразумяха „Двама мъже и половина“ да продължи до сезон 2011-2012, а на 7 март м.г. след огромен скандал Шийн беше уволнен от шоуто. Причината - обидните му коментари по адрес на Чък Лори. В девети сезон мястото му зае актьорът Аштън Къчър.

"Двама мъже и половина“ започва своя телевизионен живот през 2003 г. Базиран е на отношенията между композитора и женкар Чарли и неговия брат Алън, който след развода с жена си се премества да живее при него. Голямото текучество на жени през къщата, както и неспособността на разведения брат да комуникира с тях, създават доста весели ситуации. Действието се разнообразява и от сина на Алън - Джейк, който е чест гост в дома на чичо си, както и от периодичното присъствие на майката на двамата братя.

В осми сезон трудностите на Алан с жените стават все по-големи. Той не може да разбере какви са чувствата му към жената, с която има връзка в момента. След кратко убеждаване дори се нанася в дома й. Обстоятелства бързо се променят и Алън се връща отново в къщата на Чарли, но този път с него и Джейк идват и още двама „гости”. Чарли от своя страна, продължава да живее по същия начин.  След поредната връзка с бърз край, той разбира, че истинската му любов е Роуз. Милата и сладка съседка обаче се врича във вечна вярност на Мани.

Как ще завърши историята на Чарли и Роуз, ще проследим от 7 май по bTV.