Празнично издание на „Тази сутрин“ на 24 май

Реклама

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ ще има празнично издание от Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ по повод 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Водещите Мария Цънцарова и Златимир Йочев ще посрещнат специални гости и ще водят интересни разговори за силата на словото, богатството на българския език и посланията на светите братя Кирил и Методий. В откритото студио ще гостуват министърът на културата Найден Тодоров, обичаната детска писателка Катя Антонова, наградените учители в Националния конкурс „Учител на годината“ Марина Дамянова и д-р Верка Бонева, както и други събеседници.

Детският хор към столичното 79 СУ „Индира Ганди“, вокална група „Пламъче“, духовият оркестър на Първа английска езикова гимназия, както и още много изпълнители, с техните учители и ръководители, ще бъдат част от празничното издание на „Тази сутрин“.

През целия ден екипите на медията ще проследят чрез живи включвания и репортажи в „Преди обед“ и емисиите на bTV Новините празничните шествия и атмосферата в страната.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама