Предаванията „Тази събота и неделя“ и „120 минути“ с удължено време, ексклузивни гости и актуални коментари за войната в Украйна

Кореспондентите на bTV Новините предават събитията от Киев, предаванията ще започнат с час по-рано

Реклама

В неделя (27 февруари) на четвъртия ден от началото на военната атака  на Русия в Украйна – предаванията Тази събота и неделя и 120 минути започват с един час по-рано от традиционното си време на излъчване. След навременните, динамични и ексклузивни извънредни студиа в първите дни на войната в Украйна, екипите на bTV продължават да работят и дават обективна и достоверна информация. В хода на тези събития се променя и продължителността на предаванията, за да отговорим на необходимостта на зрителите от актуална информация.

 

Утре неделното издание на Тази събота и неделя стартира в ефира в 7.00 часа с последните новини от изминалата нощ. Ще падне ли Киев? Какво се случва с българите, които искат да напуснат Украйна? Как Европа се подготвя да посрещне украинските бежанци? На живо - предават кореспонденти на bTV в Украйна, Полша, Франция, Германия, Великобритания, САЩ и Русия.

Очаквайте още - включване на бесарабски българи от Украйна, репортажи и живи връзки от България с бежанци и българи, които им предоставят подслон. В студиото с банкера Левон Хампарцумян - за отражението на войната върху курсовете на валутите, лихвите по кредитите и световната банкова система, разговор с бившия вътрешен министър Валентин Радев - за рисковете пред България.

 

В предаването пред Мария Цънцарова и Иван Георгиев ще говори министърът на икономическото развитие и иновациите Даниел Лорер - как кризата в Украйна ще се отрази на българската икономика и енергетика. И още, в студиото на bTV ще бъде посланикът на Украйна - Н.Пр. Виталий Москаленко.

 

В неделя 120 минути по изключение започва точно в 16.00 часа. От епицентъра на събитията - от Украйна, Брюксел, Москва, Лондон, Париж предават кореспондентите на bTV. В студиото Петко Георгиев - пропагандата и войната за съзнанието и емоциите ни, проф. Тодор Тагарев - военната стратегия и непредсказуемите фактори. Ексклузивно: включване на бившия зам. командир на силите на НАТО в Европа ген. Ричард Ширеф - тъжният пророк. 

В студиото на Светослав Иванов разговор с Ваня Джаферович - детето, което помни ужаса на войната. Да пуснеш чеченците в Украйна - анализ на проф. Владимир Чуков. В предаването ще видим и "Промененият" Путин - коментар на Свилен Спасов.

Специалните пратеници на bTV и новинарските екипи продължава да следят без прекъсване хода на събитията в Украйна и света във всички информационни емисии в телевизионния и радиоефир, актуална информация можете да намерите на https://btvnovinite.bg/ и в каналите на медията в социалните мрежи.

ПОСЛЕДНИ

Реклама